Trein naar Amsterdam Pride

Van 27 juli t/m 04 augustus staat Amsterdam weer in het teken van Pride Amsterdam. In de week van de voormalig Gay Pride Amsterdam zijn een aantal piekmomenten, waarop NS extra treinen en personeel inzet om reizigers op te vangen. Daarbij wordt de hele week de regenboogvlak gehesen op het dak van Centraal Station Amsterdam.

Trein naar Amsterdam Pride

Reis eenvoudig met de trein naar Amsterdam Pride. De festiviteiten en grachten zijn op loopafstand van het Amsterdam CS. Op zaterdag 03 augustus 2019 vindt de Canal Parade 2019 plaats, waarbij boten passeren langs de Oosterdok, Nieuwe Herengracht, Amstel, Prinsengracht en Westerdok.

Pride at the Beach in Zandvoort

Daarnaast wordt er dit jaar Pride at the Beach 2019 georganiseerd. Hiermee wordt Pride Amsterdam uitgebreid naar Zandvoort met een Parade, Openingsparty, Rainbox Party en Closing Party.

Met korting naar Amsterdam Pride

Reis met korting naar Amsterdam Pride en bekijk het overzicht van goedkope treinkaartjes. Naast een voordelige enkele reis is er ook een NS Dagkaart met korting verkrijgbaar, waarmee u eventueel op één dag zowel Amsterdam Pride als Pride at the Beach kan bijwonen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!