Trein enkele reis naar Antwerpen voor € 20

Antwerpen

Binnenkort een dagje naar Antwerpen of in het najaar de kerstmarkt bezoeken? Boek alvast een treinticket naar België, want met de Early Bird België actie boekt u doordeweeks al een enkele reis vanaf elk station in Nederland naar Antwerpen voor € 20 en in het weekend voor € 26. Zo wordt een dagje shoppen, genieten en ontspannen wel heel aantrekkelijk. Het voordelige tarief geldt voor de IC Brussel die dagelijks 16 keer vanuit Nederland richting Antwerpen reist. 12 keer vertrekt de IC Brussel vanaf Amsterdam Centraal en 4 keer vanaf Den Haag HS.

Thalys naar Antwerpen

Dagelijks vertrekken er 14 treinen van Thalys vanaf Amsterdam naar Antwerpen. Het tarief van de Thalys ligt vaak hoger, maar de reistijd is korter en de treinreis voelt net een stapje luxer in vergelijking met de InterCity Brussel. Daarbij stopt de trein minder vaak en heeft u een vaste zitplaats in de Thalys. Aan boord van de Thalys geniet u 1e klas van service aan uw zitplaats en 2e klas van Bistro aan boord.

Antwerpen

Drink een bakje koffie en u bent er!

IC Brussel naar Antwerpen

Voor de IC Brussel hoeft u geen zitplaats te reserveren en zijn er 16 verbindingen per dag, waarvan 12 vanaf Amsterdam CS en 4 vanaf Den Haag HS. Binnen Nederland stopt de trein nog op een aantal stations en rijdt sinds dit jaar via de nieuwe route. Tarieven voor deze trein zijn voordelig en 7 dagen voor vertrek te boeken tegen het laagste tarief. U reist al per IC Brussel naar Antwerpen vanaf € 20 op maandag t/m vrijdag en vanaf € 26 in het weekend.

Route IC Brussel

Boek direct uw treinticket voor de trein naar Antwerpen en betaal online geen boekingskosten. Met een reistijd van slechts 02:21 uur naar Antwerpen, geen inchecktijd, een directe verbinding en comfortabele stoelen bent u in Antwerpen voor u het weet! U komt aan in hartje centrum en uw citytrip gaat direct van start.

Trein vs Vliegtuig naar Antwerpen

Met het vliegtuig naar Antwerpen? Overweeg dan de trein! Er zijn tientallen verbindingen per dag, er is geen vroegtijdig inchecktijd, geen boekingskosten, voldoende bagageruimte, ruime zitplaatsen en u komt aan in hartje centrum. Daarbij liggen de tarieven van vliegreizen voor dit traject hoger en is het een milieu onvriendelijke manier van reizen.

Trein vs Bus naar Antwerpen

Met de bus naar Antwerpen? De bus is een voordelig alternatief, maar minder comfortabel en een langere reistijd. Wilt u toch liever de busreis naar Antwerpen boeken? Kijk dan eens naar Flixbus voor een directe verbinding. Zij bieden dagelijks verschillende verbindingen aan tussen Nederland en Antwerpen met verschillende opstapplaatsen in Nederland. Meer informatie of boeken kan via: Flixbus.nl

Zo is de reistijd uiteraard afhankelijk van het opstapstation, maar kunt u in ongeveer 3 uur vanuit omgeving Amsterdam naar Antwerpen reizen met een directe verbinding tegen een tarief van ongeveer € 11.

Trein vs Auto naar Antwerpen

Met de auto naar Antwerpen? Veel reizigers denken hiermee flexibeler te zijn en goedkoper uit te wezen, maar dit valt vaak tegen. Met 16 treinverbindingen (alleen IC Brussel) per dag bent u erg flexibel en kunt u op elk gewenst moment vertrekken. U betaalt brandstof en parkeerkosten die in Antwerpen centrum flink kunnen oplopen. Daarbij heeft u in de trein geen last van fileproblemen en kunt u niet genieten van het prachtige Nederlandse en Belgische landschap. De reistijd van de auto naar Antwerpen is ongeveer gelijk en maakt de trein een zeer relaxte manier van reizen ten opzichte van de auto.

 

 

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!