Trein aanbieding

Bent u op zoek naar de laatste aanbiedingen rondom het Nederlands en Internationaal treinverkeer? Voor de laatste trein aanbieding kijkt u regelmatig op onze website, volgt u ons op Twitter of schrijft u zich in voor de nieuwsbrief.

Trein aanbieding

Via de nieuwsbrief houden wij onze leden op de hoogte van de laatste trein aanbiedingen, waardoor een groot aantal reizigers van de korting kunnen genieten. Zo hebben wij in de afgelopen periode trein aanbiedingen van o.a. NShispeed, Thalys, Jumbo en de Kruidvat verspreid. Gebruik maken van een kortingsactie kan voor enorme besparingen zorgen, omdat de prijs verschillen enorm zijn. Een NS dagkaart is normaal gesproken 48,- euro, terwijl deze in de actie periode voor 17,- euro verkrijgbaar is.

Trein aanbieding voor internationale reizen

Ook het internationaal treinverkeer stunt met prijzen, waardoor het ook voor de buitenlandse reizen is aan te raden om onze website regelmatig te bezoeken. Denk hierbij aan de Thalys actie, waarmee u voor 25,- euro al naar Antwerpen of Brussel kan reizen en voor 29,- euro naar Parijs.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!