Ervaar Amsterdam op een unieke manier. Met één bus krijg jij zowel een stadstour als rondvaart langs de leukste plekjes in Amsterdam. Tours en Tickets biedt Splashtours Amsterdam aan voor slechts 25 euro per ticket, waarmee je in 60 minuten langs verschillende bezienswaardigheden wordt gebracht met de amfibiebus van Tours en Tickets. De helft van de tijd breng je door op het water. Splashtours Amsterdam vaart met jou over het IJ voor een prachtig uitzicht op de stad, het centraal station en de A’DAM LOOKOUT.

Splashtours Amsterdam van Tours en Tickets

De bus is een waar spektakel, waarmee je letterlijk een duik in het IJ neemt. Vervolgens vaar je over het IJ in hetzelfde voertuig, waarmee je 30 minuten over het land hebt gereden. De amfibiebus is al een ervaring op zich en dat gecombineerd met een tour door Amsterdam. Daarna heb je nog voldoende tijd om Amsterdam te voet te ontdekken.

Splashtours Amsterdam met korting

Er zijn twee tickets verkrijgbaar, namelijk een kaartje voor volwassene en voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De tickets zijn online te bestellen voor 25 euro en een kinderticket voor 20,50. Er vertrekken dagelijks 4 bussen vlakbij This Is Holland en Amsterdam LookOut. Je wordt 20 minuten voor vertrek verwacht op de locatie van vertrek.

Heb je een kaartje gekocht? Dan kan je de tickets mobiel of uitgeprint meenemen. Bij het instappen worden deze gecontroleerd.