Spoor acties

Het blad “Spoor” wordt regelmatig door de brievenbussen gegooid van abonnementenhouders en andere verwante van de NS. In dit blad staan vaak ontzettend leuke acties die natuurlijk voor veel meer reizigers handig zijn. Op onze website worden regelmatig acties geplaatst die voor iedereen beschikbaar zijn, omdat we hier veel meer mensen mee helpen. De spoor acties zijn vaak alleen bedoeld voor de leden en daar help je natuurlijk maar een klein deel mee.

Wilt u ook het Spoor actie blad in uw brievenbus ontvangen?

Spoor acties kunnen alleen worden gebruikt door leden

Op het huidige moment is het mogelijk om een NS Dal Voordeel abonnement af te sluiten voor slechts € 29,-, terwijl dit normaal voor een bedrag van € 50,- wordt verkocht. Met dit abonnement kunt u een jaar lang met 40% korting reizen in de daluren. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van de trein heeft u het er al snel uit. Wanneer u wekelijks een treinreis maakt voor € 10,- heeft u dit jaar abonnement van de NS er al binnen 2 maanden uit.

40% korting is ontzettend veel en daarom is dit product een ‘must have’ voor de Nederlandse treinreiziger. Een leuk bijkomend voordeel is dat de spoor acties ieder kwartaal in de brievenbus krijgt, omdat je met dit abonnement lid bent geworden. Dit maakt het abonnement natuurlijk alleen maar aantrekkelijker en daarom durven wij van Goedkoop-treinkaartje.nl met zekerheid te zeggen dat u zeker gebruik moet maken van de NS Dal Voordeel abonnement aanbieding die in de rechterkolom van onze website nogmaals wordt gepromoot.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!