SNCF-kortingskaart: goedkoop internationaal treinkaartje

  • ☑️ -30% op elke treinreis
  • ☑️ -60% voor 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar die meereizen
  • ☑️ Gratis annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor vertrek
  • ☑️ 1 jaar geldig
  • ☑️ Beschikbaar voor alle leeftijden

Reis jij regelmatig naar het buitenland met de trein of ken je iemand die dit doet? Momenteel koop je bij SNCF kortingskaarten, waarmee je 30% korting ontvangt op jouw treinreis. De pas is verkrijgbaar voor 25 euro en heb je er vaak al binnen enkele ritten uit. De SNCF-kortingskaart (ook bekend als Carte Avantage) betaalt zich direct terug vanaf de eerste heen- en terugreis.

Extra voordelen SNCF-kortingskaart

Naast de 30% korting op internationale treinkaartjes ontvang je 60% korting voor 3 kinderen van 4 tot 11 jaar die met de kaarthouder meereizen. Daarbij kan je kaartjes gratis annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor vertrek en hebben tarieven een maximale prijs, die SNCF niet overschrijdt.

Wist je dat je de geldigheid van de kaart tot 5 maanden na aankoop kan laten ingaan. Zo kan je de kaart pas activeren als je deze nodig hebt. Voorbeeld: koop de kaart op 27 november 2021 en laat deze pas ingaan op 27 april 2022.

goedkope internationale treinkaartjes SNCF

Goedkope internationale treinkaartjes boeken?

Hoewel de kortingskaarten of abonnementen altijd beschikbaar zijn, zijn ze deze week met extra korting verkrijgbaar. Zo zijn de kaarten afgeprijsd van 49 euro naar 25 euro per jaar. Er zijn drie abonnementen beschikbaar, namelijk voor reizigers van 12 tot 27 jaar, 27 tot 59 jaar en vanaf 60 jaar. Elk tegen hetzelfde tarief, met dezelfde voordelen.

Ontdek en bestel de kaart via

Wat is de SNCF?

Wat NS voor Nederlanders is, is de SNCF voor inwoners van Frankrijk. Zo vervoert de SNCF je naar alle streken van Frankrijk met treinen als de TGV, TER, Thalys en InterCity.

 

 

 

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest