SNCF-kortingskaart: goedkoop internationaal treinkaartje

  • ☑️ -30% op elke treinreis
  • ☑️ -60% voor 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar die meereizen
  • ☑️ Gratis annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor vertrek
  • ☑️ 1 jaar geldig
  • ☑️ Beschikbaar voor alle leeftijden

Reis jij regelmatig naar het buitenland met de trein of ken je iemand die dit doet? Momenteel koop je bij SNCF kortingskaarten, waarmee je 30% korting ontvangt op jouw treinreis. De pas is verkrijgbaar voor 25 euro en heb je er vaak al binnen enkele ritten uit. De SNCF-kortingskaart (ook bekend als Carte Avantage) betaalt zich direct terug vanaf de eerste heen- en terugreis.

Extra voordelen SNCF-kortingskaart

Naast de 30% korting op internationale treinkaartjes ontvang je 60% korting voor 3 kinderen van 4 tot 11 jaar die met de kaarthouder meereizen. Daarbij kan je kaartjes gratis annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor vertrek en hebben tarieven een maximale prijs, die SNCF niet overschrijdt.

Wist je dat je de geldigheid van de kaart tot 5 maanden na aankoop kan laten ingaan. Zo kan je de kaart pas activeren als je deze nodig hebt. Voorbeeld: koop de kaart op 27 november 2021 en laat deze pas ingaan op 27 april 2022.

goedkope internationale treinkaartjes SNCF

Goedkope internationale treinkaartjes boeken?

Hoewel de kortingskaarten of abonnementen altijd beschikbaar zijn, zijn ze deze week met extra korting verkrijgbaar. Zo zijn de kaarten afgeprijsd van 49 euro naar 25 euro per jaar. Er zijn drie abonnementen beschikbaar, namelijk voor reizigers van 12 tot 27 jaar, 27 tot 59 jaar en vanaf 60 jaar. Elk tegen hetzelfde tarief, met dezelfde voordelen.

Ontdek en bestel de kaart via

Wat is de SNCF?

Wat NS voor Nederlanders is, is de SNCF voor inwoners van Frankrijk. Zo vervoert de SNCF je naar alle streken van Frankrijk met treinen als de TGV, TER, Thalys en InterCity.

 

 

 

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Black Friday actie: goedkope treinkaartjes bij Gaiyo

Black Friday actie: goedkope treinkaartjes bij Gaiyo

☑️ 10 euro retour ☑️ 10% extra korting in daluren en weekend ☑️ reisdagen: 26, 27 en 28 november ☑️ geen boekingskosten ☑️ geen abonnement Bekijk actie Het is één van de meest besproken dagen van het jaar; Black Friday. In de aanloop naar Black Friday komt...

Goedkope treinkaartjes: 5 acties bij NS Spoordeelwinkel

Goedkope treinkaartjes: 5 acties bij NS Spoordeelwinkel

Opzoek naar een voordelig treinkaartje en besparen op de komende treinreis? Het hele jaar door zijn er aanbiedingen verkrijgbaar bij NS en andere verkooppunten. De verschillende acties brengen wij allemaal samen op één plek. Daarnaast bieden wij natuurlijk inspiratie...

Gratis: 1 maand Flex Dal Voordeel

Gratis: 1 maand Flex Dal Voordeel

Ben jij niet gebonden aan de spitsuren en reis je daardoor regelmatig in de daluren? NS heeft hiervoor het Flex Dal voordeel abonnement van 5 euro per maand. Om het reisproduct uit te proberen geeft NS Flex Dal Voordeel gratis weg in de periode t/m 30 november 2021....

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders