Ruilen van treintickets is succesvol!

Aangezien er een hoop mensen zijn die een NS dagkaart willen kopen en er altijd wel mensen zijn die om bepaalde redenen geen gebruik meer maken van hun aankoop, heeft Goedkoop-treinkaartje.nl het ruilen van treintickets mogelijk gemaakt. Er was behoefte aan een plek waar de ongebruikte NS dagkaarten konden worden geruild en hier hebben wij handig op in gespeeld. Zo zijn er in korte tijd ruim 100 reacties gekomen vanuit Facebook gebruikers en daar zijn we trots op!

Treintickets ruilen

Klik op de bovenstaande afbeelding om treintickets te ruilen.

Brengt mensen bij elkaar

De Facebook box doet eigenlijk niets anders dan mensen bij elkaar brengen, maar hiervoor raden wij u wel aan om voorzichtig te zijn. Zo raden wij u aan om geen contact informatie te verstrekken via deze box en alleen contact op te nemen met mensen die echt interesse hebben in uw aanbod. Wanneer u twijfelt aan de echtheid van het Facebook profiel kunt u de deal beter niet door laten gaan, aangezien er een groot aantal “neppe” Facebook profielen bestaan.

Geen problemen

Vooralsnog hebben we geen problemen ondervonden, maar willen wij onze bezoekers natuurlijk behoeden van dit soort problemen. Tot nu toe heeft de box al veel mensen met succes geholpen en wij hopen dat dit initiatief in de toekomst nog veel reizigers blij gaat maken!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!