NS Seizoensretour actie in december 2017

Seizoensretour 2017

Nog een kerstcadeau nodig? Doe iemand 3 Weekenddagretours cadeau! In december 2017 is de NS Seizoensretour verkrijgbaar voor € 33! Hiermee bestelt u 3x een NS Weekenddagretour, waarmee u op één zaterdag of zondag in 3 verschillende reisperiodes. Zo reist u 3 keer voordelig met de trein en wordt een dagje shoppen, een leuke stad bezoeken of op bezoek bij familie/vrienden wel heel aantrekkelijk. De weekenddagretours van de NS Seizoensretour zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Verkrijgbaar voor € 33 (2e klas) en € 42 (1e klas).

Bekijk actie

Reist u elk seizoen één keer met de trein in het weekend? De Weekenddagretours van de NS Seizoensretour zijn geldig op één zaterdag of zondag van een reisperiode. U dient de 3 verschillende weekenddagretours elk in één van de reisperiodes te gebruiken. Uw reisgegevens hoeven niet bij het bestelproces te worden opgegeven, maar kunnen tot één dag van tevoren online worden doorgeven. Benieuwd hoe dit werkt? Na betaling ontvangt u een bestelbevestiging met 3 vouchercodes en een uitleg over het verzilveren van de NS-etickets. , 3 vouchercodes en een uitleg over het verzilveringsproces.

Seizoensretour 2017

NS Seizoensretour actie (december 2017)

In de verschillende reisperiodes goedkoop met de trein? Knijp er tussenuit met de NS Seizoensretour. Zelfs wanneer u slechts 2 keer gebruik maakt van de actietickets bespaart u op de meeste trajecten op de reiskosten.

Bekijk actie

  • Prijs (2e klas): € 33
  • Prijs (1e klas): € 42
  • Verkoop: t/m 31 december 2017
  • Reizen:
    1. Weekenddagen in december, november en december 2017
    2. Weekenddagen in januari en februari 2018
    3. Weekenddagen in maart en april 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!