NS Jongerentoer 2019

NS Jongerentoer

Voor tieners van 12 tot en met 18 jaar is de NS Jongerentoer weer verkrijgbaar! Zij kunnen deze keer een NS Dagretours voor twee en drie dagen bestellen. Drie dagen voor € 37 en geldig op een traject in Nederland naar keuze. Ideaal voor de zomervakantie om een dagje te shoppen, stappen of op bezoek bij vrienden/familie.

NS Jongerentoer

NS Jongerentoer op e-ticket

Je ontvangt na aankoop twee of drie vouchercodes die online kunnen worden verzilverd voor een e-ticket NS Dagretour. Bij het verzilveren voer je de reis- en persoonsgegevens in, waarna het e-ticket per e-mail wordt verstuurd. Deze is vervolgens te downloaden voor mobiel of om uit te printen.

Met de QR code op het e-ticket is het mogelijk om in- en uit te checken bij OV poortjes. De unieke vierkante barcode hou je voor de scanner, waarna de poortjes worden geopend. Ook de conducteur maakt gebruik van de code om de geldigheid van het vervoersbewijs te bepalen.

NS Jongerentoer in 2019

Van mei tot en met augustus is de NS Jongerentoer te bestellen in 2019. Geldig bij alle treinvervoerders in Nederland en te gebruiken op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur tot 04:00 uur (‘s nachts). Uiterste reisdatum staat vermeld in de voorwaarden.

  • Prijs 3 dagen: € 37
  • Meivakantie 2019: 22 april tot en met 10 mei 2019
  • Zomervakantie 2019: 1 juli tot en met 30 augustus
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!