NS Groepstickets in oktober en november 2023

Reis je graag met groepskorting in de trein? Maak gebruik van het nieuwe vervoersbewijs voor groepen van 2 tot 7 personen! Het NS Groepsticket is ook in oktober en november 2023 weer beschikbaar. Hiermee betaal je slechts € 7,15 per persoon bij een groep van 7 personen. Voor groepen van 2 personen is het NS Groepsticket verkrijgbaar voor € 17 per persoon. De korting neemt toe naarmate het reisgezelschap groter wordt.

Met het NS Groepsticket reis je gezamenlijk op hetzelfde traject, waarbij de hoofdboeker gedurende de hele reis aanwezig moet zijn vanaf het beginstation tot het eindstation. Medereizigers mogen instappen op hetzelfde station als de hoofdboeker of op een volgend station, mits dit op het gekozen traject ligt. Bovendien is het NS Groepsticket alleen geldig tijdens de daluren, op feestdagen en in het weekend.

Groepsticket 2023

Reizen met groepskorting

In tegenstelling tot de NS Groepsretour vereist het NS Groepsticket dat de groep als geheel reist. De hoofdboeker moet de volledige reis afleggen, terwijl medereizigers op een later station kunnen instappen. Het is tevens verplicht om gezamenlijk dezelfde trein te nemen.

Geldigheid NS Groepsticket

Een NS Groepsticket is geldig tijdens de daluren, van maandag tot en met vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur, en na 18.30 uur. In het weekend is het de hele dag geldig, behalve op Koningsdag. Het is niet toegestaan om tijdens de spitsuren te reizen met het NS Groepsticket Daluren, zelfs niet als de reis vóór de spits is begonnen, zoals wel het geval is bij NS Kortingsacties.

Het is niet toegestaan om met het NS Groepsticket Daluren tijdens de spits te reizen, ook niet wanneer de reis vóór de spits is begonnen, zoals dit wel bij NS Kortingsacties mag.

Trein Groepsticket

Prijzen NS Groepsticket (Enkele Reis)

Bekijk hieronder de tarieven van het NS Groepsticket enkele reis.

  • 2 personen € 34 (per persoon € 17,00)
  • 3 personen € 34 (per persoon € 11,33)
  • 4 personen € 38 (per persoon € 9,50)
  • 5 personen € 42 (per persoon € 8,40)
  • 6 personen € 46 (per persoon € 7,67)
  • 7 personen € 50 (per persoon € 7,15)

Veelgestelde vragen

Reis voordelig samen met de trein door gebruik te maken van NS Groepstickets en ga goed voorbereid op pad. Heeft u nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen met betrekking tot NS Groepstickets.

Waar kan ik een NS Groepsticket kopen?

NS Groepstickets kunnen worden besteld op de NS-website via de bovenstaande bestelknoppen. In het bestelproces geeft u de persoonsgegevens, reisdatum, begin- en eindstation op, waarna u de e-tickets per e-mail ontvangt. Deze kunt u uitgeprint meenemen of op uw mobiel tonen tijdens de reis, waarna u gezamenlijk aan uw treinreis kunt beginnen.

Wanneer kan ik reizen met NS Groepstickets?

Met NS Groepsretour kunt u reizen tijdens de daluren. Daluren zijn van maandag tot en met vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur, en na 18.30 uur. In het weekend geldt de hele dag als daluur.

Moet ik NS Groepstickets uitprinten?

Nee, u kunt de NS Groepstickets ook op uw mobiel laden. Na betaling ontvangt u een e-mail met de mogelijkheid om de e-tickets te downloaden als digitaal vervoersbewijs. U kunt ze ook uitprinten als u dat liever heeft.

Kan ik inchecken buiten de spits en reizen tijdens de spitsuren?

Nee, met NS Groepstickets is reizen tijdens de spitsuren niet toegestaan, zelfs niet als u voor de spits heeft ingecheckt.

Is instappen op een ander station toegestaan?

Ja, reizigers mogen op tussenliggende stations instappen. De hoofdboeker moet echter het volledige traject aanwezig zijn.

Hoe bestel ik een Groepsticket?

De treinkaartjes met groepskorting zijn te bestellen bij NS vanaf € 50 voor 7 personen. Na aankoop ontvangt u een e-ticket NS Groepsticket dat geldig is als vervoersbewijs. Hiermee kunt u in- en uitchecken bij de OV-poortjes, en een conducteur kan de geldigheid bepalen. In- en uitchecken bij de OV-poortjes gebeurt met de unieke QR-code; houd deze voor de barcodelezer aan de rechterkant van de OV-poortjes om in- en uit te checken.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Een dagje winkelen? Maak dan gebruik van één van deze twee aanbiedingen bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij je een NS Dagretour naar het winkelcentrum bestelt samen met extra korting samen met een kopje koffie of cadeautje. Zo reis je al voor 33 euro heen en weer naar...

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du...

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke...

Pin It on Pinterest