fbpx

NS Dagretour + Tijdschrift (oktober 2017)

Het is t/m 31 oktober mogelijk om voor € 19 een NS dagretour + tijdschrift bij AKO te bestellen. Hierbij kunt u kiezen uit Santé, Quest, Juist (Elsevier), Marie Claire of Margriet, zodat u onderweg of bij terugkomst iets te lezen hebt. De NS Dagretour is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders t/m 30 november 2017.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher. De code kunt u eenvoudig online verzilveren, waarbij u de gewenste eindbestemming en reisdatum kunt kiezen. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische (kortste) route dient te kiezen. De voucher AKO kunt u verzilveren voor een tijdschrift naar keuze in een winkel op treinstations.

Trein + Tijdschrift AKO

NS Dagretour + Tijdschrift bij AKO

Komende herfstvakantie of in het najaar profiteren van korting in de trein? Bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in oktober 2017!

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Prijs (1e klas): € 25
  • Verkoop: t/m 31 oktober 2017
  • Reizen: t/m 30 november 2017

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

AKO Winkels

U vindt een winkel van AKO in de onderstaande steden.

AlkmaarAlmeloAlmereAmersfoortAmstelveenAmsterdam
Amsterdam DuivendrechtArnhemCapelle aan de IJsselCulemborgDelftDen Bosch
Den HaagDeventerDordrechtEindhovenEindhoven AirportEnschede
GoudaGroningenHaarlemHeerenveenHeerlenHelmond
HengeloHilversumHoofddorpHoornLeeuwardenLeiden
LelystadTdsseMaarssenbroekMaastrichtNijmegenRoermond
RotterdamScheveningenSchiedamSchipholTilburgUtrecht
VeldhovenVenloWoerdenZaandamZoetermeerZwolle

Geen NS dagretour of voucher tijdschrift bij AKO ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl