fbpx

NS Dagretour + Lunch bij Eazie

T/m 7 januari bestelt u voor € 22 een NS Dagretour + Wokmaaltijd + Drankje bij Eazie! Hiermee kunt u er lekker tussenuit, een dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie. Bij een vestiging van Eazie kunt u vervolgens een heerlijke lunch halen op vertoon van uw voucher, waarna u het uitstapje kunt vervolgen. De NS dagretour + voucher Eazie is te gebruiken in de reisperiode t/m 31 januari 2018. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Het is niet verplicht om bij het bestelproces een reisdatum op te geven. U kunt dit ook in een later stadium doen, waarvoor u een unieke code ontvangt die u online kunt verzilveren. Nadat u een reisdatum heeft gekocht ontvangt u per e-mail een NS e-ticket die u als geldig vervoersbewijs dient mee te nemen op reis

Ook geldig met kerst!

NS Dagretour + Lunch bij Eazie (december 2017)

Er even tussenuit en besparen op uw reiskosten? Met de treinkaartjes + lunch bij Eazie is uw uitstapje compleet! Bestel de aanbieding direct via onze website en ontdek Nederland!

  • Prijs: € 22
  • Verkoop: t/m 07 januari 2018
  • Reizen: t/m 31 januari 2018
Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl