NS Avond Vrij

Evenals in voorgaande jaren is het weer mogelijk om vrij te reizen in de avond middels het Avond Vrij reisproduct van de NS. Hiermee kunt u voor € 9,- vanaf 18:30 uur t/m 04:00 uur onbeperkt reizen met de trein. Deze NS Kortingsactie is te bestellen t/m 8 september 2016 en kan worden gebruikt t/m 8 december 2016. Het is bij de bestelling mogelijk om een reisdatum op te geven, maar dit is niet verplicht. U kunt t/m de uiterste reisdatum uw aankoop verzilveren/activeren in een NS e-ticket. Met de barcode op uw e-ticket kunt u vervolgens in- en uitchecken op treinstations om de OV poortjes te openen.

NS Avond Vrij

Ideaal voor evenementen, festivals of andere avond avonturen.

NS Avond Vrij actie

Komend jaar profiteren van deze aanbieding? Hieronder vindt u een overzicht van deze goedkope treinkaartjes voor de avonduren en een aantal handige weetjes.

  • Reisperiode: t/m 8 december 2016
  • Kosten: € 9;
  • Verkoopperiode: t/m 8 september 2016;
  • Geldig: op elke dag van de week vanaf 18:30 uur t/m 04:00 uur in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Handig om te weten

  • Met de barcode op het e-ticket kunt u in- en uitchecken bij OV poortjes. Lukt het niet? Vraag een medewerker!
  • Houdt er rekening mee dat deze aanbieding niet geldig is in combinatie met andere treinkaartjes acties, zoals de NS Meereiskaart.
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 met u mee middels de NS Railrunner.
  • Check niet in met uw eigen OV Chipkaart, want deze actie geldt als volwaardig vervoersbewijs voor u (anders betaalt u dubbel).

Heeft u nog vragen? Stel gerust een vraag!

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders