Naar Brussel? 2 voor de prijs van 1!

Staat Brussel al een tijdje op jouw verlanglijstje? Dan is dit het moment, want momenteel is het mogelijk om met ze tweeën te reizen voor de prijs van één! Wees er alleen wel snel bij, want voor de actie zijn maar een beperkt aantal plaatsen gereserveerd en OP=OP. Even een weekendje weg, er tussenuit of een dagje winkelen? In Brussel is het allemaal mogelijk!

Brussel actie

Puur genieten voor een betaalbare prijs

Goedkoop naar Brussel met de trein

Heeft u de komende maand niets op de planning staan? Dan raden we je zeker aan om een treinticket naar Brussel te boeken en samen met een vriendin, dochter of vriend naar deze geweldige stad te reizen. Voor slechts € 15,- pp is het al mogelijk om naar deze fantastische bestemming te reizen. Even aan de drukte ontsnappen en weer even de gedachten leeg maken kan in Brussel. Even een dagje of weekendje weg van de hedendaagse bezigheden, waardoor je weer even tot rust komt.

Goedkoop Brussel

Geef jezelf rust en geniet van alles wat Brussel je te bieden heeft!

Goedkoop naar Brussel? Met deze trein actie is het mogelijk en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over parkeerkosten, file’s of benzine. Daarnaast kunt u gezellig met elkaar praten en bent u op de bestemming gearriveerd binnen anderhalf uur. Reizen met de trein is rustgevend, comfortabel en snel.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!