Er zijn momenteel twee acties van Thalys lopende, waarmee u voordelig naar de stad van de liefde kunt reizen. Parijs is een stad die u zeker een keer gezien moet hebben en waar u het nog lang over zult hebben. Deze ervaring blijft u nog jaren bij, terwijl het u slechts € 59,- per persoon kost. Het is goed om er af en toe even tussenuit te gaan, zodat je de dagelijkse stress vergeet en weer even kunt genieten van het leven. Geef jezelf rust en profiteer van één van de onderstaande acties!

Treinkaartje Parijs

Voordelig met de trein naar Parijs? Bezoek Goedkoop-treinkaartje.nl regelmatig.

Met 3 of meer personen? Boek voordelig!

Wil jij met 3 of meer vrienden naar Parijs? Dan is deze actie echt iets voor jullie, want het is nu mogelijk om voor slechts € 59,- per persoon een treinkaartje naar Parijs te boeken. Hiervoor wordt wel als voorwaarde gesteld dat er minimaal 3 personen gebruik maken van deze actie. Wilt u met 2 kinderen naar Parijs? Dan is deze actie helemaal aantrekkelijk, want kinderen betalen slechts € 29,- per persoon.

Benieuwd naar de reistijden van de Thalys?

  • Amsterdam Centraal  –  3:16 uur
  • Schiphol  –  3:01 uur
  • Rotterdam Centraal  –  2:36 uur

Korting naar Parijs

60% korting op treintickets naar Parijs

Tegelijkertijd is er een trein actie gaande, waarbij er ruim 60% korting wordt weggegeven op treintickets naar Parijs. Zo kunt u voor slechts € 51,- per persoon al naar Parijs, maar dan moet u wel in een bepaalde periode boeken en reizen. Daarbij zijn er maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

  • Verkoopperiode: 12 maart 2014 t/m 2 april 2014
  • Reisperiode: 14 april 2014 t/m 25 mei 2014
  • Kosten 2e klas: € 51,-
  • Kosten 1e klas: € 59,-

Direct boeken? Klik op de link hieronder!