Met de trein naar Parijs voor € 35

Boek direct en reis al voor € 35 vanaf elk station in Nederland met de trein naar Parijs. Met 10 treinverbindingen per dag reist de Thalys vanaf Amsterdam CS via Schiphol en Rotterdam naar Parijs (Gare du Nord). In België maakt de Thalys nog een korte tussenstop op station Antwerpen en Brussel (Zuid/Midi). Vervolgens rijdt de Thalys met 300 kilometer per uur en een totale reistijd van 03:18 uur naar de hoofdstad van Frankrijk en komt u aan in hartje centrum.

Trein Parijs

Wanneer u met de trein naar Parijs reist hoeft u niet vroegtijdig in te checken en onderweg geniet u in het Bistrorijtuig van een heerlijk bakje koffie en een broodje of warme snack. Bij aankomst in het centrum van Parijs kunt u de weg vervolgen te voet, per taxi, bus of metro. Hierover leest u meer in de onderstaande hoofdstukjes.

Bezoekers keken ook naar: Treintickets naar Parijs

Korting op treinkaartjes naar Parijs

Een treinticket naar Parijs boeken? Bestel direct en bestel voor € 35 een treinkaartje naar Parijs voor de periode van januari t/m februari 2019. Voor november en december zijn momenteel tickets verkrijgbaar voor € 55 (doordeweeks) en € 65 (weekend).

  • Prijs: € 35
  • Verkoop: t/m november 2018
  • Reizen: januari t/m februari 2019

Kinderen meenemen in de trein naar Parijs

Wilt u per Thalys naar Parijs met kinderen? T/m 12 jaar profiteert u van kinderkorting in de trein naar Parijs. Jongeren van 13 jaar of ouder betalen voltarief en profiteren niet van extra korting in treinen van Thalys naar Parijs.

Kinderkorting naar Parijs

Per trein of Thalys naar Parijs? In de onderstaande tabel treft u de tarieven voor kinderen t/m 12 jaar per reisklasse.

StandardComfortPremium
€ 15€ 20€ 30

Fiets meenemen in de trein

Parijs is mooi in elk seizoen van het jaar. Haar lange winkelstraten, wereldberoemde bezienswaardigheden en karakteristieke uitstraling is ongekend. Alles lijkt mooier in Parijs! U kunt in de stad niet alleen wandelen, maar ook fietsen in de omgeving van Parijs is een aanrader. Een fiets meenemen in de trein? Reserveer deze dan telefonisch bij NS International, want er mag slechts een beperkt aantal fietsen mee.

Wanneer u een fiets wilt meenemen in treinen van Thalys dient u beide wielen te demonteren en dient het geheel in een hoes van 135 x 85 x 30 cm te worden gestoken. Daarbij dient u de fiets 30 minuten voor vertrek af te geven bij het aanwezige personeel, zodat deze tijdig kan worden ingeladen.

Wandelen in Parijs

De stad is enorm en voorzien van verschillende leuke wandelroutes. Plan uw reis voor vertrek en maak optimaal gebruik van uw tijd in Parijs. Een aantal leuke wandelroutes in Parijs en andere Franse steden maken uw stedentrip in de stad van liefde en licht compleet. Denk hierbij aan een romantische wandeling langs de Seine en Notre Dame of een culturele wandeling van Jardin tot Jardin.

Metro in Parijs

Download voor vertrek de RATP app om uw reis per metro in Parijs te plannen. Zo krijgt u reisadvies en ziet u precies welke lijn u moet nemen. Bij aankomst in Parijs volgt u de bordjes die de RATP app u heeft aangeraden. Tickets voor de metro in Parijs kunt u in de Thalys bij het aanwezige personeel kopen of bij een loket op het treinstation.

Taxi in Parijs

De tarieven voor taxi’s in Parijs zijn redelijk en maken uw reis extra comfortabel. Vanaf het treinstation in Parijs (Gare du Nord) volgt u de bordjes ‘Cour des taxis’ of ‘Rue de Maubeuge’, waarna u bij de taxistandplaats bent aangekomen en bij de taxizuil een taxi in Parijs kunt nemen.

Algemene taxi tariefinformatie

Startprijs is 2,10 €. De prijs per kilometer ligt tussen de 0,82 € en 1,33 € al naargelang het uur van de dag. Extra’s zijn er voor de stations van de spoorwegen (0,70 €), 4e persoon (2,75 €), bagage (1 € per stuk) en huisdier (0,60 €). Minimumprijs voor een rit is 5,60 €.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen