Heeft u Londen altijd al een keer willen bezoeken? Dan is dit uw kans, want door NS international wordt er momenteel 70% korting weggegeven op treintickets naar Londen. Zo is het al mogelijk om vanaf € 55,- naar Londen te reizen, terwijl het volle tarief normaal gesproken € 220,- bedraagt. Om gebruik te maken van deze actie dient u voor 17 september 2014 te boeken voor een reisperiode tussen 22 september 2014 en 13 december 2014. Hierbij is de trein actie in de periode van 17 oktober tot 3 november en 10 tot 13 november niet geldig.

Trein naar Londen

Voor de treinreis naar Londen hoeft u slechts één keer over te stappen op station Brussel!

Voordelig met de trein naar Londen!

Waarom zou u teveel betalen als u ook voordelig met de trein naar Londen kunt. In de Eurostar is het zelfs mogelijk om uw auto mee te nemen naar Engeland, zodat u met eigen vervoer in Londen kunt rondrijden. Houdt er hierbij wel rekening mee dat het verkeer in deze stad erg chaotisch kan zijn en dat de parkeerkosten hoog kunnen oplopen. Daarentegen bent u natuurlijk wel heel erg mobiel en heeft u de mogelijkheid om iets van de omgeving van Londen te bezichtigen.

Bestellen? Klik hier!

Liever gewoon een dagje shoppen, ontspannen of bezienswaardigheden bezichtigen? Londen heeft het allemaal en is nu al bereikbaar voor slechts € 55,-!

{mymaplocation id=2 width=100% height=400px zoom=11 type=google }