De zomer is amper voorbij, maar toch moet u alweer aan de tweede helft van 2016 gaan denken! Wanneer u namelijk 3 maanden van tevoren boekt profiteert u van vroegboekkorting en zijn de tarieven op treinreizen naar de Duitse kerstmarkten minimaal! Een goedkoop treinkaartje naar Keulen of Düsseldorf boeken? Boek dan direct voor oktober en november, zodat u de laagste prijs betaald voor dezelfde reis!

Hieronder hebben wij een lijst opgesteld van de leukste kerstmarkten in Duitsland. Jaarlijks trekken miljoenen toeristen per trein naar Duitsland om de gezelligheid, lekkernijen en kerstsfeer te proeven. Uiteraard wilt u enkel de leukste kerstmarkten in Duitsland bezoeken. Bekijk daarom de onderstaande lijst en deel deze met uw mede kerstmarktgangers.

Kerstmarkt in Duitsland

Top 5 leuke kerstmarkten in Duitsland

Opzoek naar de leukste kerstmarkt in Duitsland? Bekijk dan de onderstaande top 5 van leuke kerstmarkten in Duitsland en beleef een fantastische dag!

Trein naar kerstmarkt Düsseldorf

De absolute nummer 1 die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt met op 6 verschillende pleintjes/locaties een kraampjes. Hierdoor kunt u urenlang genieten van specialiteiten, gluhwein en een optimale kerstsfeer.

Trein naar kerstmarkt Keulen

De magistrale Dom van Keulen op de achtergrond met de gezellige kerstkraampjes en de romantische Hohenzollernbrücke maakt de kerstmarkt in Keulen toch wel één van de leukste in Duitsland. Naast de pleintjes met kerststalletjes kunt u genieten van een lange winkelstraat, restaurantjes, de Rijn en de Dom. Absolute aanrader!

Trein naar kerstmarkt Aken

De kerstmarkt in Aken is net over de Nederlandse grens en beschikt eigenlijk over alle faciliteiten van een succesvolle kerstmarkt. De romantische en traditionele sfeer doen u direct in de kerststemming komen, waardoor een gezellig dagje uit is gegarandeerd.

Trein naar kerstmarkt Oberhausen

Oberhausen ligt iets verder, maar is zeker de moeite waard! Wanneer u de kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf al heeft gezien en liever eens wat anders wilt is de kerstmarkt in Oberhausen ideaal! In deze Duitse stad vindt u een gezellige/knusse kerstmarkt op het terrein van een groot warenhuis, waardoor u goed kunt shoppen en genieten tegelijk! Uiteraard is het ook mogelijk om de traditionele kraampjes op een plein te bewonderen in Oberhausen, zodat u dat ook nog even kunt meepakken.

Trein naar kerstmarkt Berlijn

De kerstmarkt die u nog lang zult bijblijven is die in Berlijn. Op verschillende locaties in de hoofdstad van Duitsland worden kerstmarkten georganiseerd, wat u natuurlijk kunt combineren met fiets- of wandeltochten door Berlijn. Op deze manier combineert u een stedentrip met kerstmarkt en is succes gegarandeerd!