Leukste kerstmarkten in Duitsland

De zomer is amper voorbij, maar toch moet u alweer aan de tweede helft van 2016 gaan denken! Wanneer u namelijk 3 maanden van tevoren boekt profiteert u van vroegboekkorting en zijn de tarieven op treinreizen naar de Duitse kerstmarkten minimaal! Een goedkoop treinkaartje naar Keulen of Düsseldorf boeken? Boek dan direct voor oktober en november, zodat u de laagste prijs betaald voor dezelfde reis!

Hieronder hebben wij een lijst opgesteld van de leukste kerstmarkten in Duitsland. Jaarlijks trekken miljoenen toeristen per trein naar Duitsland om de gezelligheid, lekkernijen en kerstsfeer te proeven. Uiteraard wilt u enkel de leukste kerstmarkten in Duitsland bezoeken. Bekijk daarom de onderstaande lijst en deel deze met uw mede kerstmarktgangers.

Kerstmarkt in Duitsland

Top 5 leuke kerstmarkten in Duitsland

Opzoek naar de leukste kerstmarkt in Duitsland? Bekijk dan de onderstaande top 5 van leuke kerstmarkten in Duitsland en beleef een fantastische dag!

Trein naar kerstmarkt Düsseldorf

De absolute nummer 1 die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt met op 6 verschillende pleintjes/locaties een kraampjes. Hierdoor kunt u urenlang genieten van specialiteiten, gluhwein en een optimale kerstsfeer.

Trein naar kerstmarkt Keulen

De magistrale Dom van Keulen op de achtergrond met de gezellige kerstkraampjes en de romantische Hohenzollernbrücke maakt de kerstmarkt in Keulen toch wel één van de leukste in Duitsland. Naast de pleintjes met kerststalletjes kunt u genieten van een lange winkelstraat, restaurantjes, de Rijn en de Dom. Absolute aanrader!

Trein naar kerstmarkt Aken

De kerstmarkt in Aken is net over de Nederlandse grens en beschikt eigenlijk over alle faciliteiten van een succesvolle kerstmarkt. De romantische en traditionele sfeer doen u direct in de kerststemming komen, waardoor een gezellig dagje uit is gegarandeerd.

Trein naar kerstmarkt Oberhausen

Oberhausen ligt iets verder, maar is zeker de moeite waard! Wanneer u de kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf al heeft gezien en liever eens wat anders wilt is de kerstmarkt in Oberhausen ideaal! In deze Duitse stad vindt u een gezellige/knusse kerstmarkt op het terrein van een groot warenhuis, waardoor u goed kunt shoppen en genieten tegelijk! Uiteraard is het ook mogelijk om de traditionele kraampjes op een plein te bewonderen in Oberhausen, zodat u dat ook nog even kunt meepakken.

Trein naar kerstmarkt Berlijn

De kerstmarkt die u nog lang zult bijblijven is die in Berlijn. Op verschillende locaties in de hoofdstad van Duitsland worden kerstmarkten georganiseerd, wat u natuurlijk kunt combineren met fiets- of wandeltochten door Berlijn. Op deze manier combineert u een stedentrip met kerstmarkt en is succes gegarandeerd!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Een dagje winkelen? Maak dan gebruik van één van deze twee aanbiedingen bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij je een NS Dagretour naar het winkelcentrum bestelt samen met extra korting samen met een kopje koffie of cadeautje. Zo reis je al voor 33 euro heen en weer naar...

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du...

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke...

Pin It on Pinterest