Wie in februari, maart of april een dagje goedkoop met de trein wilt reizen kan op dit moment een treinkaartje kopen bij Kruidvat. De goedkope treinkaartjes zijn zowel in de winkel als via de webshop verkrijgbaar. Het gaat dit keer om een NS dagretour met korting, waarbij je meer korting krijgt bij aankoop van meer tickets. Zo is één NS dagretour voor 17 euro verkrijgbaar, maar zakt de prijs naar 16 euro per retour als je er twee koopt. Je betaalt het minst, wanneer je drie of meer NS dagretours aanschaft bij Kruidvat.

Kruidvat treinkaartjes in februari 2020

De NS dagretour met 68% korting is tot 1 maart 2020 verkrijgbaar. Goed om te weten is dat je de Kruidvat treinkaartjes de hele week kan gebruiken. Van maandag tot en met vrijdag buiten de spitsuren en op zaterdag en zondag de hele dag.

Meer over de trein actie bij Kruidvat

  • Prijs 1: 17 euro
  • Prijs 2: 32 euro (16 per stuk)
  • Prijs 3: 45 euro (15 per stuk)
  • Verkoop tot 1 maart 2020
  • Reizen tot 13 april 2020

NS Dagretour e-ticket

Heb je de NS dagretour met korting gekocht bij Kruidvat? Dan krijg je per e-mail of op de kassabon één of meerdere couponcode(s). In beide gevallen moet je de couponcode online activeren. Bij het activatieproces moeten een aantal gegevens worden opgegeven, zoals de reisdatum, het traject en reiziger gegevens. Vervolgens ontvang je per e-mail een NS dagretour e-ticket.

Na activatie is het niet meer mogelijk de bestelling te wijzigen. Doe dit daarom alleen als je zeker bent dat je er gebruik van gaat maken op de gekozen reisdag.