Koop NS dagkaart met korting

Online Treinkaartje Kopen

Heb jij een NS dagkaart met korting nodig? Het reisproduct is regelmatig in de aanbieding bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en SocialDeal. Met een NS dagkaart kan je onbeperkt en kris kras door Nederland reizen. Handig voor een spontaan uitje of om op voorraad te hebben. Lees op deze pagina alles over NS dagkaart acties. Ook deze maand zijn er weer twee NS dagkaarten met korting verkrijgbaar. Zowel de 1e als 2e klas variant is in de aanbieding.

NS Dagkaart met korting

Het meest populaire reisproduct van Nederland is natuurlijk de NS dagkaart. Deze is regelmatig met korting verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Deze maand koop je een NS dagkaart 2e klas bij ActieVanDeDag voor €19,50. Hiermee kan je een hele dag onbeperkt treinen door heel Nederland tegen een vaste prijs.

De NS dagkaart met korting is te gebruiken in de daluren, op feestdagen en in het weekend. Na aankoop ontvang je een couponcode die online kan worden verzilverd. Verzilveren kan maximaal 30 dagen vooruit. Tevens hoort bij goedkope treinkaartjes altijd een reisperiode met een uiterste reisdatum. Controleer deze, voordat u op de aankoop overgaat.

NS dagkaart 1e klas met korting

Reis je liever met wat meer comfort en rust? Dan is de NS dagkaart 1e klas met korting natuurlijk een uitkomst. Het 1e klas reisproduct is in de aanbieding bij ActieVanDeDag en kost €26,50. Ook dit reisproduct is gebonden aan een vaste reisperiode, de daluren, feestdagen en het weekend.

NS Dagkaart ActieVanDeDag

De 1e klas NS dagkaart met korting verzilver je eenvoudig online, waarbij verscheidene reisgegevens worden gevraagd. Zo vul je bij het verzilveren de naam, contactgegevens en de reisdatum in. Vervolgens ontvang je een e-ticket dagkaart per e-mail en kan je deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis.

Verzilveren NS dagkaart met korting

Benodigde tijd: 15 minuten.

Benieuwd hoe je een NS dagmaart met korting online kan verzilveren? Volg de onderstaande stappen en verzilver jouw couponcode in enkele minuten.

 1. Ga naar: Goedkoop-treinkaartje.nl/coupon

  Bezoek de link, waarna een scherm wordt geladen met een invoerveld.

 2. Voer de unieke couponcode in en klik op verzilveren

  De code is hoofdlettergevoelig en dient exact te worden overgenomen in het invoerveld.

 3. Voer de gevraagde gegevens in

  Reis- en contactgegevens worden gevraagd. Denk hierbij aan een naam, e-mailadres en reisdatum.

 4. Rond het proces af en download tickets

  Nadat het proces is afgerond ontvang je de e-tickets per e-mail. Deze kan je mobiel of uitgeprint meenemen op reis als geldig vervoersbewijs.

Veelgestelde vragen m.b.t. NS dagkaart

Waar kan ik de dagkaart kopen?

De treinkaartjes enkele reis met korting koop je bij aanbieders als VakantieVeilingen, ActieVanDeDag, SocialDeal en de NS Spoordeelwinkel.

Dagkaart geldig in alle treinen?

De NS dagkaart is geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op binnenlandse trajecten in treinen van ICE International en IC Direct. Niet geldig in treinen van Eurostar en Thalys.

Tot hoe laat zijn kortingskaartjes geldig?

De actietickets zijn geldig van 00:00 uur op de gekozen reisdag tot 04:00 uur de volgende dag. In totaal 28 uur.

Kan ik inchecken met een e-ticket?

Je kan inchecken met een dagkaart e-ticket. Op het e-ticket staat een unieke vierkante QR-code vermeld. Met deze QR-code kan je in- en uitchecken bij de OV-poortjes met een barcodescanner. Deze poortjes zijn te herkennen aan een QR-code symbool op de poortjes.

Is een dagkaart actie naamsgebonden?

Je ontvangt na aankoop een couponcodes. Pas na verzilvering is het reisproduct naamsgebonden. Daarvoor kan de couponcode nog op naam gezet worden.

Wanneer moet ik de reisdatum invullen?

De reisdatum vul je in bij het verzilveringsproces. Nadat je een NS dagkaart 2e of 1e klas hebt verzilverd ligt de reisdatum vast en kan deze niet meer worden gewijzigd. Doe dit daarom altijd enkele dagen voor vertrek, zodat je zeker weet dat je er gebruik van maakt.

Mijn reisdatum is geen optie, wat nu?

Dagkaart acties hebben een vaste reisperiode. Wellicht dat de uiterste reisdatum al is verstreken. Daarbij zijn kortingskaartjes slechts 30 dagen voor vertrek te verzilveren. Ligt de reisdatum verder dan 30 dagen vanaf de huidige datum? Dan moet je nog heel even wachten!

Moet ik het e-ticket uitprinten?

Een e-ticket kan uitgeprint of mobiel worden meegenomen op reis. Mobiel via het liefst via de mobiele app van NS.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!