Kinderen in regio Emmen mogen gratis met de trein

NS dagkaart

Komende maand mogen kinderen tot 11 jaar gratis meereizen met het Openbaar Vervoer in regio Emmen. Een voorwaarde hiervan is wel dat er een betalende passagier van boven de 18 jaar oud mee reist. Op deze manier wil men bereiken dat kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met het Openbaar Vervoer. De actie is ook geldig op de Vechtdallijnen Zwolle – Emmen en Almelo – Mariënberg. Kinderen tot en met 4 jaar mogen altijd gratis reizen met het Openbaar Vervoer in regio Emmen.

NS dagkaart

Reis gratis met de trein en win prijzen!

Gratis met de trein reizen en prijzen winnen?

Wanneer u gebruik maakt van deze actie en een actieticket laat zien van ErvaarhetOV.nl kunt u geweldige prijzen winnen. Wilt u meedoen? Vraag de actietickets dan aan en ervaar het Openbaar Vervoer!

Naast deze actie zijn er regelmatig andere treinkaartjes acties rondom het Nederlands treinverkeer. U vindt de laatste acties altijd het eerst op onze website. Ook in de tweede helft van 2014 zullen er weer heel wat NS dagkaart acties voorbij komen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook, zodat we u op de hoogte kunnen brengen en u kunt profiteren van de kortingsacties!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!