Gratis met de trein in Flevoland, Gelderland en Overijssel

Wilt u ook gratis met de trein? In januari 2014 is dit mogelijk in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Door een samenwerking tussen de regionale vervoerders en de provincies is het de hele maand lang mogelijk om een tweede passagier helemaal gratis mee te laten reizen. De vervoerders en de provincies willen het openbaar vervoer onder de aandacht brengen en stimuleren hiermee het Ov in de regio’s.

Opvallend is dat de treinkaartjes actie niet geldig is in treinen van de NS en dat de steden Almere en Twente niet meedoen. Wij raden u aan om eerst te kijken van welke vervoerders u gebruik moet maken en welke voorwaarden er verbonden zitten aan deze actie. De actie is geldig in vervoersmiddelen van de onderstaande vervoerders.

  • Arriva
  • Breng
  • Connexxion
  • OV regio Ijssselmond
  • Syntus

Ik wil gratis met de trein, maar hoe werkt het?

Wilt u van deze actie gebruik maken en gratis reizen in Flevoland, Gelderland en Overijssel? Dan dient u het volgende te doen! Een persoon dient een vervoersbewijs te kopen, waarna de tweede persoon gratis kan meereizen. Als bewijs hiervoor dient u op de website ErvaarhetOv.nl een vervangend vervoersbewijs te bestellen. Na betaling krijgt u het product direct geleverd in uw mailbox en kunt u het e-ticket uitprinten. Houdt er rekening mee dat er per betalende reiziger slechts één persoon gratis kan meereizen!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!