Goedkope treinkaartjes: uitjes in maart 2022

We kunnen weer op pad. Uitjes zijn weer beschikbaar en daarom kan ook de NS Spoordeelwinkel weer goedkope treinkaartjes aanbieden. Wil jij op de hoogte blijven? Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op Goedkoop-treinkaartje.nl.

Goedkope treinkaartjes en uitjes

Weer eens een dagje weg? Wij hebben de leukste uitjes van deze maand voor jou geselecteerd.

Efteling: in de lente komt het pretpark weer helemaal tot leven! Kom varen in de Gondoletta of vliegen in de Vogel Rok. Laat je betoveren door de honderden fonteinen die dansen op muziek in de watershow Aquanura. het park is leuk voor jong en oud en deze maand met korting verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel van NS. Zo boek je voor 58 euro een dagretour Den Bosch, busticket en entreeticket. Hetzelfde arrangement is al voor 36 euro verkrijgbaar voor kinderen.

Dagje Shoppen: is het voor jou ook weer tijd om de kledingkast aan te vullen? Ga een dagje shoppen in het historische Roermond of voordelig merkshoppen in Batavia Fashion Outlet. Voor beide is een aanbieding op touw gezet, waarmee je korting en een dagretour ontvangt.

  • Dagretour Roermond + Limburg Card + 10% korting voor 31 euro
  • Dagretour Lelystad + Bus + VIP Day Pass en voucher voor koffie en iets lekkers voor 30 euro

Madurodam: dit spectaculaire attractiepark en een beleving voor jong en oud. Het park is interactief en volledig met zijn tijd meegegaan. Je komt ogen en handen tekort tijdens de ontdekkingsreis door Nederland. Stroop de mouwen op en draai aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld. Daarnaast vind je hier nog andere attracties, zoals het gemaal bij Haarlemmermeer en de nieuwste attractie The Flying Dutchman. Ontdek het zelf!

Voor 39 euro ontvang je een dagretour Den Haag, Tramticket en Entreebewijs Madurodam.

Dierenpark Amersfoort: je hoeft hier niet netjes over de paden te lopen: je klimt dicht bij de dieren met de avontuurlijke Klim Alles-route. Zwaai over beren, glijd langs hyena’s en duik onder de grond met dassen. Je kunt zelfs terug in de tijd reizen in het bosrijke park…ontmoet de gigantische reuzen uit de prehistorie in het Dinosaur Park. Ga met het hele gezin op pad en verken de dierentuin voor jonge avonturiers.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders