Goedkope treinkaartjes in september 2020

Wil jij deze maand een dagje weg? Reis dan voordelig met de trein en profiteer van een aanbieding. Ondanks de Coronamaatregelen zijn er toch nog een aantal treinkaartjes met korting verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld naar een evenement, attractiepark of met groepskorting reizen. Ontdek de mogelijkheden en bekijk het overzicht van goedkope treinkaartjes in september 2020.

Helaas zijn er geen reisproducten als de enkele reis, dagretour of dagkaart in de aanbieding. Wel in combinatie met een uitje, als je een NS-abonnementshouder bent of als je met minimaal 4 personen reist. Denk bijvoorbeeld aan NS samenreiskorting, de NS groepsticket of een actie van de NS Spoordeelwinkel. Hieronder lichten we de mogelijkheden van goedkope treinkaartjes in september 2020 toe.

Goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes in september 2020

Er zijn verschillende opties voor diverse reisdoelen, zoals een stedentrip, dagje weg of groepsuitje. Zo kan je in september diverse treinkaartjes met korting bestellen. Hieronder behandelen wij 4 mogelijkheden. Normaal zijn er natuurlijk dagkaarten, dagretours en enkele reis kaartjes beschikbaar, maar dat is nu niet het geval, doordat NS het treinverkeer niet extra wilt belasten met kortingskaartjes.

NS Samenreiskorting

Als abonnementshouder van NS heb je altijd de mogelijkheid om medepassagiers mee te nemen met 40 procent korting. Een dagje weg of op familiebezoek? Dan kan je de samenreiskorting voor jouw medereizigers laten oplaten bij een kaartautomaat van NS, waarbij zij kunnen kiezen uit een enkele reis of retour. Vervolgens betalen zij slechts 60%  van het reguliere tarief.

NS Groepsticket

Reis je met een groep van minimaal 4 personen? Dan is het NS Groepsticket een optie! Hiermee reis je naar een bestemming naar keuze binnen Nederland in de daluren of het weekend. Verkrijgbaar vanaf 5,21 per enkele reis en 10,42 per retour.

NS-actie bij de Spoordeelwinkel

Een stad in Nederland bezoeken of ga je toevallig al naar één van deze steden? Bij de NS Spoordeelwinkel koop je een voordelige dagretour. Vaak in combinatie met een entreekaartje of hapje eten tegen gereduceerd tarief. In september 2020 zijn er retourkaartjes naar de volgende steden verkrijgbaar:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Groningen
  • Leeuwarden
  • Maastricht
  • Nijmegen
  • Roermond

Trein naar buitenland voor stedentrip

Je wilt met de huidige omstandigheden misschien niet te ver van huis. Een leuke bestemming in Duitsland, België of Noord-Frankrijk kan dan een leuk alternatief zijn. Internationale treinen rijden nog steeds en geven de optie om binnen enkele uren weer terug te zijn. Zo reis je al in 3.18 uur naar Parijs en  in ongeveer 2 uur naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Antwerpen of Brussel. Kijk voor de tarieven en beschikbaarheid via internationale treintickets.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 200 recensies
Altijd voordeel
André van Hattem
André van Hattem
2023-05-10
Geweldige acties altijd! Heel erg leuk om een keer met de trein te gaan. Helemaal naar de grote steden. Voor onze kinderen is het ook een uitje ☀️
Elise van den Berg-van der Zee
Elise van den Berg-van der Zee
2023-05-08
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-05-07
Geweldig
Kiki de Klein
Kiki de Klein
2023-05-04
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je overzichtelijke mails, zonder overbodige toestanden of onnodige reclame. Heel handig.
Pa Piertje
Pa Piertje
2023-05-04
Dankzij de nieuwsbrief van goedkope treinkaartjes kan ik altijd goedkoop met de trein weg. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Goede informatie !! waar ik zelf geen tijd voor heb om uit te zoeken
Angelique Kruip
Angelique Kruip
2023-05-04
Leuke avtie
Jan Dijkstra
Jan Dijkstra
2023-05-03

Ontvang acties

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur,...

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de...

Topbestemmingen bij NS International met korting

Topbestemmingen bij NS International met korting

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar een wereld vol ontdekkingen. NS International brengt je naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische...

Pin It on Pinterest