Goedkope treinkaartjes in september 2020

Wil jij deze maand een dagje weg? Reis dan voordelig met de trein en profiteer van een aanbieding. Ondanks de Coronamaatregelen zijn er toch nog een aantal treinkaartjes met korting verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld naar een evenement, attractiepark of met groepskorting reizen. Ontdek de mogelijkheden en bekijk het overzicht van goedkope treinkaartjes in september 2020.

Helaas zijn er geen reisproducten als de enkele reis, dagretour of dagkaart in de aanbieding. Wel in combinatie met een uitje, als je een NS-abonnementshouder bent of als je met minimaal 4 personen reist. Denk bijvoorbeeld aan NS samenreiskorting, de NS groepsticket of een actie van de NS Spoordeelwinkel. Hieronder lichten we de mogelijkheden van goedkope treinkaartjes in september 2020 toe.

Goedkope treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes in september 2020

Er zijn verschillende opties voor diverse reisdoelen, zoals een stedentrip, dagje weg of groepsuitje. Zo kan je in september diverse treinkaartjes met korting bestellen. Hieronder behandelen wij 4 mogelijkheden. Normaal zijn er natuurlijk dagkaarten, dagretours en enkele reis kaartjes beschikbaar, maar dat is nu niet het geval, doordat NS het treinverkeer niet extra wilt belasten met kortingskaartjes.

NS Samenreiskorting

Als abonnementshouder van NS heb je altijd de mogelijkheid om medepassagiers mee te nemen met 40 procent korting. Een dagje weg of op familiebezoek? Dan kan je de samenreiskorting voor jouw medereizigers laten oplaten bij een kaartautomaat van NS, waarbij zij kunnen kiezen uit een enkele reis of retour. Vervolgens betalen zij slechts 60%  van het reguliere tarief.

NS Groepsticket

Reis je met een groep van minimaal 4 personen? Dan is het NS Groepsticket een optie! Hiermee reis je naar een bestemming naar keuze binnen Nederland in de daluren of het weekend. Verkrijgbaar vanaf 5,21 per enkele reis en 10,42 per retour.

NS-actie bij de Spoordeelwinkel

Een stad in Nederland bezoeken of ga je toevallig al naar één van deze steden? Bij de NS Spoordeelwinkel koop je een voordelige dagretour. Vaak in combinatie met een entreekaartje of hapje eten tegen gereduceerd tarief. In september 2020 zijn er retourkaartjes naar de volgende steden verkrijgbaar:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Groningen
  • Leeuwarden
  • Maastricht
  • Nijmegen
  • Roermond

Trein naar buitenland voor stedentrip

Je wilt met de huidige omstandigheden misschien niet te ver van huis. Een leuke bestemming in Duitsland, België of Noord-Frankrijk kan dan een leuk alternatief zijn. Internationale treinen rijden nog steeds en geven de optie om binnen enkele uren weer terug te zijn. Zo reis je al in 3.18 uur naar Parijs en  in ongeveer 2 uur naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Antwerpen of Brussel. Kijk voor de tarieven en beschikbaarheid via internationale treintickets.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders