Goedkope NS dagkaart

De goedkope NS dagkaart is in de afgelopen jaren erg populair gebleken onder de Nederlandse treinreiziger. Bent u benieuwd naar de NS dagkaart acties van het huidige moment? Dan vindt u deze altijd als eerste op de website van goedkoop treinkaartje! Een goedkope NS dagkaart is al verkrijgbaar voor slechts € 17,-. Met een NS dagkaart is het mogelijk om een hele dag onbeperkt te reizen door heel Nederland. U bespaart met een treinkaartjes actie dan ook al vrij snel tientallen euro’s.

NS dagkaart

Goedkope NS dagkaart acties in Nederland

De NS dagkaart is momenteel verkrijgbaar voor een bedrag van € 49,-, terwijl deze in de actie periode al voor slechts € 17,- verkrijgbaar zijn. Deze trein acties worden in een samenwerking tussen de NS en verschillende grote winkelketens in Nederland georganiseerd om het openbaar vervoer te stimuleren. Door middel van de dagkaart acties wordt het voor veel mensen mogelijk om er eens lekker een dagje op uit te trekken. Wilt u weten welke acties er op het huidige moment zijn? Bekijk dan of het mogelijk is om een goedkope NS dagkaart te bestellen op de hoofdpagina van onze website, want hier zijn alle lopende acties op een rijtje gezet.

Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gehouden van de aankomende dagkaart acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief in de linkerkolom van onze website en wij brengen u op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!