Goedkoop treinkaartje naar België

Trein Brussel

Het najaar is weer begonnen en er zijn nog enkele treintickets met korting verkrijgbaar. Wij raden u dan ook aan om direct te boeken, zodat u nog goedkope treinkaartjes naar België kunt bestellen en straks niet het volle bedrag moet betalen. Tevens is het nu mogelijk om een goedkoop treinkaartje naar België te kopen voor in het voorjaar van 2015. Wanneer u namelijk vroegtijdig besteld geniet u van de laagste prijs. Zo is het in de regel zo dat u met de trein naar Antwerpen en Brussel kunt voor € 29, als u 82 tot 90 dagen van tevoren uw reis boekt.

Heerlijk kerstshoppen of het nieuwe jaar beginnen in één van deze prachtige Belgische steden? Knijp er dan gewoon even tussenuit en ga met familie of vrienden naar België!

Trein Brussel

Antwerpen en Brussel beschikken over een groot aantal bezienswaardigheden.

Boek nu voor goedkope treinkaartjes naar België

Als u in het voorjaar met de trein naar België wilt dan is dit uw kans om te boeken. Wanneer u ongeveer 90 dagen van tevoren boekt ontvangt u 60% korting op de reguliere ticketprijs en dat scheelt natuurlijk weer in de portemonnee.

In Antwerpen en Brussel is van alles te beleven. Zo kunt u urenlang winkelen in de lange winkelstraten, warenhuizen en boetiekjes, maar staat België natuurlijk ook bekend om haar heerlijke bonbons en Vlaamse friet. De Belgische keuken is heerlijk om uw dagje winkelen mee te eindigen en raden we dan ook ten zeerste aan. Daarnaast zijn de Belgische biertjes erg in trek onder een grote groep Nederlanders. Zo zijn er heuse bier cafés waar u kunt kiezen uit ruim 50 soorten bier.

België ontdekken? Boek een goedkope treinticket en geniet!

{mymaplocation id=6,4 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!