Dagje Scheveningen met de trein

Wil jij een dagje naar Scheveningen met de trein? T/m 31 mei 2016 bestelt u een goedkoop treinkaartje + een dagkaart HTM + koffie/thee en gebak, waarmee u naar Scheveningen kunt reizen voor slechts € 23 en even kunt bijkomen op het terras van Blue Lagoon. Op deze manier is uw heen- en terugreis compleet en kunt u een dagje naar het strand met de trein, waarbij u even kunt bijkomen van de reis bij strandtent Blue Lagoon.

NS dagkaart

Na bestelling ontvangt u een e ticket dagkaart HTM, een e-ticket lunch bij Blue Lagoon en een e-ticket Dagretour Den Haag. Deze dient u allemaal uitgeprint mee te nemen op reis en zijn geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09 uur en in het weekend de hele dag in de periode van 1 april t/m 30 juni 2016.

Meer over de trein naar Scheveningen

Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Goedkope treinkaartjes en lunch bij Blue Lagoon

Blue Lagoon is een bekende strandtent in Scheveningen en biedt u de mogelijkheid op een fantastische dag. Zo kunt u goedkoop per trein en de bus naar Scheveningen reizen, waarna u even kunt bijkomen van de reis op het terras van Blue Lagoon. Uiteraard bent u tot niets verplicht op deze dag en betaalt u slechts € 23,- voor het gehele treinuitje.

  • Kosten: € 23;
  • Verkoopperiode: t/m 31 mei 2016;
  • Reisperiode: t/m 30 juni 2016.
Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!