Burger King actie

Opzoek naar goedkope treinkaartjes? T/m 28 februari bestelt u bij de Spoordeelwinkel een NS Dagretour + Whopper menu bij Burger King voor € 23. Met deze treinretour reist u goedkoop met de treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de periode van september t/m 31 maart 2018. De NS Burger King dagretour is te gebruiken op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Kinderen meenemen in de trein? Deze actie kunt u prima combineren met een NS Railrunner.

Burger King dagretour

Met deze NS dagretour kunt u een leuke stad in Nederland bezoeken. Controleer vooraf of er een Burger King in de buurt is, zodat u de Burger King voucher kunt inwisselen voor een Whopper Menu. Met de NS dagretour kunt u vanaf elk station in Nederland naar een gewenste eindbestemming reizen, waarbij u de kortste en meest logische route dient te nemen. Het is niet toegestaan om een omweg te nemen.

Treinkaartje Burger King

Burger King treinkaartjes verzilveren

Na bestelling ontvangt u een unieke code voor een NS E-ticket (NS Dagretour) en een voucher Burger King (als PDF-bestand in de bijlage). De code kunt u verzilveren via deze link, waarna u de gewenste reisdatum, begin- en eindbestemmign kunt selecteren en uw e-ticket ontvangt. Deze dient u uitgeprint mee te nemen op reis en dient als geldig vervoersbewijs. Op treinstations met gesloten OV-poortjes kunt u de barcode op uw e-ticket gebruiken om in- en uit te checken (dit is verplicht).

Burger King actie

Een dagje shoppen, naar een stad of op bezoek bij vrienden/familie? Profiteer van de Burger King treinkaartjes actie en reis goedkoop met de trein!

  • Prijs: € 23
  • Verkoop: t/m 28 februari 2018
  • Reizen: t/m 31 maart 2018

Goedkope treinkaartjes in 2018

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2018? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close