Bezoek een leuke stad in Nederland met korting (december 2023)

Binnenkort een dagje weg, wandelen, winkelen, ontspannen & genieten? Bezoek één van deze leuke steden met korting inclusief een hapje en drankje bij een deelnemende locatie. Bij de Spoordeelwinkel bestel je in december 2023 namelijk treinkaartjes met korting naar één van de bestemmingen op deze pagina vanaf elk station in Nederland inclusief gratis extra’s!

Trein Leuke Steden Nederland

Bezoek en Ontdek: leuke steden in Nederland

Nederland, een land vol historie, cultuur en bruisende steden, biedt een schat aan mogelijkheden voor een onvergetelijke citytrip. Laten we eens kijken naar een reisroute langs enkele van de meest betoverende steden van het land.

1.) Roermond: Historie en Shoppen

Begin je reis in Roermond, een stad doordrenkt van geschiedenis. Bezoek de imposante Munsterkerk en wandel door het sfeervolle oude stadscentrum. Roermond staat ook bekend als een winkelwalhalla, met het designeroutlet waar je jezelf kunt trakteren op de nieuwste mode tegen betaalbare prijzen.

2.) Lelystad: Natuur en Cultuur

Lelystad, omgeven door water en groen, biedt een perfecte mix van natuur en cultuur. Breng een bezoek aan de Oostvaardersplassen, een uitgestrekt natuurgebied, en ontdek de bijzondere flora en fauna. In het Nieuw Land Erfgoedcentrum krijg je inzicht in de inpolderingsgeschiedenis van Flevoland.

3.) Amsterdam: Wereldse Charme

Een Citytrip Amsterdam mag natuurlijk niet ontbreken als inwoner van Nederland. De bruisende hoofdstad met zijn schilderachtige grachten, musea van wereldklasse en levendige atmosfeer, biedt eindeloze mogelijkheden. Van het Rijksmuseum tot de Anne Frank Huis, elke hoek vertelt een verhaal.

4.) Amersfoort: Middeleeuwse Pracht

Amersfoort, met zijn goed bewaarde middeleeuwse stadskern, neemt je mee terug in de tijd. Beklim de Onze-Lieve-Vrouwetoren voor een panoramisch uitzicht over de stad en geniet van de gezellige sfeer op de historische pleinen.

5.) Leiden: Stad van Ontdekkingen

Leiden, de stad van ontdekkingen, is doordrenkt met academische allure. Bezoek de oudste universiteit van Nederland en slenter door de charmante steegjes. Het Rijksmuseum van Oudheden toont de rijke geschiedenis van de stad.

6.) Arnhem: Groen en Kunstzinnig

Arnhem, omringd door weelderige parken, biedt niet alleen groene pracht maar ook artistieke geneugten. Bezoek het Kröller-Müller Museum in het nabijgelegen Nationaal Park De Hoge Veluwe, dat een indrukwekkende collectie van kunstwerken herbergt, waaronder werken van Van Gogh.

7.) Eindhoven: Technologie en Design

Eindhoven staat synoniem voor technologische vooruitgang en modern design. Ontdek het indrukwekkende Philips Museum en struin door de Strijp-S wijk, waar creativiteit en innovatie samenkomen.

8.) Rotterdam: Moderne Metropool

Rotterdam, de stad van moderne architectuur en levendige cultuur, nodigt uit tot een ontdekkingsreis. Verken de Kubuswoningen, geniet van kunst in de Kunsthal en sluit de dag af in de Markthal, waar culinaire hoogstandjes wachten.

9.) Nijmegen: Historisch Erfgoed

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is doordrenkt van historisch erfgoed. Verken de Romeinse overblijfselen, wandel over de Waalbrug en geniet van de levendige sfeer op de Grote Markt.

10.) Woerden: Kleine Stad, Grote Sfeer

Woerden, een stad met een intiem karakter, biedt een welkome afwisseling. Bezoek het Kasteel Woerden en maak een ontspannen wandeling langs de grachten.

11.) Den Haag: Koninklijke Pracht

Den Haag, de zetel van de Nederlandse regering, straalt koninklijke pracht uit. Bezoek het Binnenhof, bewonder de werken in het Mauritshuis en ontspan op het Scheveningse strand.

12.) Goes: Zeeuwse Gastvrijheid

Eindig je reis in het schilderachtige Goes, gelegen in de provincie Zeeland. Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid, wandel door de historische straten en geniet van lokale specialiteiten.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest