Amsterdam Light Festival met korting

In de wintermaanden ondergaat Amsterdam een betoverende gedaanteverandering tot een adembenemend openlucht lichtkunstmuseum tijdens het Amsterdam Light Festival. Dit jaar staat het festival in het teken van LOADING… Revealing Art, AI and Tech. Met dit thema nodigt het festival je uit tot reflectie over de invloed van AI en technologie op ons menselijk bestaan.

De ultieme manier om deze lichtkunstwerken te bewonderen is natuurlijk aan boord van een rondvaart door de grachten. Vanaf het water geniet je van een eersteklas uitzicht op de lichtkunst. Volg de Amsterdam Light Festival waterroute om langs alle kunstwerken in de grachten en op de kade te komen. Onderweg voorziet de audiogids je van boeiende informatie over de betoverende lichtinstallaties.

Amsterdam Light Festival

Rondvaart met korting: Amsterdam Light Festival

Met een Amsterdam Light Festival rondvaart van Lovers worden de koudste en donkerste maanden van het jaar meteen een stuk gezelliger en lichter! Bestel de kaartjes voor een rondvaart langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival eenvoudig online. De aanbieding is nog verkrijgbaar en geldig t/m 21 januari 2024.

Rondvaart en NS Dal dagretour

Met deze aanbieding heb je de mogelijkheid om elke dag te reizen tijdens de daluren: van maandag tot en met vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen geldt de aanbieding de hele dag. Een daluren treinkaartje staat je alleen toe om binnen deze tijdsvensters in de trein te stappen. Op weekdagen kun je bijvoorbeeld niet om 15.55 uur beginnen met je reis en tijdens de spits in de trein blijven.

Houd er rekening mee dat er in de winter extra werkzaamheden aan het spoor kunnen plaatsvinden op verschillende trajecten. Raadpleeg voor informatie over werkzaamheden aan het spoor en controleer altijd een actuele reisplanner voor vertrek.

Actie voorwaarden

  • Deze aanbieding is verkrijgbaar vanaf 30 oktober 2023 tot en met 21 januari 2024. Het festival gaat van start op 30 november 2023.
  • Belangrijk: voor deze aanbieding is reserveren verplicht! Na de aanschaf van je tickets ontvang je per e-mail een voucher van Spoordeelwinkel. Gebruik de kortingscode op deze voucher om je rondvaart te reserveren via https://go.tourismgroup.com/lovers/alfns. Vervolgens krijg je van Rederij Lovers per e-mail een e-ticket voor de rondvaart toegestuurd. Zorg ervoor dat je dit e-ticket geprint meeneemt.
  • Het geprinte e-ticket (verkregen na reservering bij Rederij Lovers) dien je in te leveren bij Rederij Lovers Canal Cruises, gelegen naast treinstation Amsterdam Centraal (Stationsplein 10). Het is geldig op de dag van je reis.
  • Het entreeticket is geldig voor één persoon en dient alleen gebruikt te worden in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.
  • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag tot en met vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen is het de hele dag geldig.
  • Let op: het entreeticket kan niet gecombineerd worden met andere acties en aanbiedingen. Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, met uitzondering van de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International dient vooraf apart een toeslag te worden betaald.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Een dagje winkelen? Maak dan gebruik van één van deze twee aanbiedingen bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij je een NS Dagretour naar het winkelcentrum bestelt samen met extra korting samen met een kopje koffie of cadeautje. Zo reis je al voor 33 euro heen en weer naar...

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du...

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke...

Pin It on Pinterest