fbpx

Acties in september 2015

Heeft u nog een treinkaartjes actie nodig in september 2015? Dan hebben wij de leukste en voordeligste voor u geselecteerd! Er is namelijk een Bakker Bart dagkaart aanbieding lopende, een Dal Voordeel aanbieding en een actie naar Antwerpen voor jongeren van 18 t/m 25 jaar oud. Profiteer van deze goedkope treinkaartjes, want u wilt natuurlijk niet teveel betalen voor dezelfde treinreis.

Hele jaar 40% korting met het Dal Voordeel abonnement voor slechts € 29,-

Het hele jaar ontvangt u 40% korting in de daluren in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Daarbij kunt u tot maximaal 3 personen laten meereizen met 40% korting en is het mogelijk om bij aanschaf van deze actie 3x het Kids Vrij abonnement gratis aan te vragen voor komend jaar. Daarmee kunt u 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar oud gratis meenemen in de trein. Profiteer direct van deze actie, want die € 29,- heeft u er al binnen enkele ritten uit!

Samenvatting:

  • Verkoopperiode: t/m 31 oktober 2015;
  • Reisperiode: Een heel jaar lang na de aankoop datum;
  • Kosten: € 29,- voor het eerste jaar.

Dagje weg met Bakker Bart voor € 18,-

Bestel voor € 18,- een NS dagretour + lunch bij Bakker Bart. Hiermee kunt u tot 30 november 2015 een hele dag onbeperkt reizen en heeft u de mogelijkheid eens een andere stad te bezoeken. De actie is verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel tot 31 oktober 2015.

Reistip! Ga samen met een vriend/vriendin eens in een andere stad winkelen!

Jongeren naar Antwerpen vanaf € 8,40

Dit najaar is het voor jongeren met een studenten OV mogelijk om voor slechts € 8,40 naar Antwerpen te reizen met de trein. Met zoveel korting wordt het wel heel aantrekkelijk om deze geweldige stad te bezoeken en de bezienswaardigheden te bezichtigen. Er even tussenuit? Knijp er dan even tussenuit met deze treinkaartjes actie!

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl