5 Goedkope Treinkaartjes in December 2018

Goedkope treinkaartjes

Een dagje kerstshoppen of eropuit? Wij hebben weer 5 goedkope treinkaartjes voor u geselecteerd, waarmee u kunt besparen dit najaar. Zo blijft er weer geld over voor cadeautjes. Zo zijn er verschillende aanbiedingen verkrijgbaar die u kunt combineren met een Kids Vrij abonnement of Railrunner voor kinderen.

Goedkope treinkaartjes

Ook geldig tijdens de feestdagen!

Trein Dagretour € 19

Gaat u een dagje winkelen of weg met de trein? Dan is deze dagretour aanbieding ideaal! Voor € 19 bestelt u t/m 28 februari een NS dagretour inclusief koffie/thee en een Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso. Met deze NS dagretour van de Spoordeelwinkel reist u t/m 31 maart 2018 een dag goedkoop met de trein. De goedkope treinkaartjes zijn geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.


2x Dagretour € 14,50 p/s

Met de NS Wintertoer reist u samen voor € 29 (€ 14,50 per persoon) op een traject naar keuze. De NS Wintertoer is doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 31 januari 2019. De Wintertoer is onderdeel van de NS Treinpakkers en is verkrijgbaar t/m 06 januari 2019.


NS Dagkaart (Daluren)

Met de NS dagkaart van ActieVanDeDag kunt u voor € 19 een hele dag onbeperkt reizen door Nederland in de daluren en het weekend. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u verschillende plaatsen bezoeken. Zo kunt u een dagje winkelen in een grote stad,later nog op bezoek bij vrienden/familie en is ook uw terugreis nog inclusief.


Enkele Reis € 12 p/s

Bestel 2 enkele reis treinkaartjes (traject naar keuze) voor € 24 (€ 12 per stuk) en reis in de periode t/m 31 maart 2019 goedkoop met de trein. De kaartjes kunnen samen op één dag worden gebruikt, maar ook op verschillende dagen. De codes zijn 30 dagen voor vertrek te verzilveren, maar wij raden aan dit maximaal een week voor vertrek te doen, zodat u zeker weet dat u de kaartjes gaat gebruiken.

Ideaal voor een transfer naar het vliegveld, een stedentrip in Nederland of overnachting.


NS Meereisretour € 7,95

Reis voor slechts € 7,95 met iemand mee in dezelfde trein, reisklasse en op hetzelfde traject. Samen een dagje shoppen, wandelen of op bezoek bij vrienden/familie tegen een betaalbare prijs met de NS Meereisretour. Het reisproduct is onderdeel van de NS Treinpakkers en is geldig en verkrijgbaar t/m 06 januari 2019. Niet te combineren met een andere kortingsactie.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!