3 Goedkope treinkaartjes in augustus 2015

Ook in augustus 2015 zijn er weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar! Zoals verwacht wordt de Albert Heijn dagkaart verkocht en is het ook nog steeds mogelijk om een La Place dagkaart te kopen. Daarbij is het mogelijk om een entreebewijs + treinreis voor de Efteling te bestellen bij de Spoordeelwinkel voor slechts  39. Meer weten? Lees het onderstaande dan aandachtig door en profiteer van deze kortingsacties!

Albert Heijn actie

Voor slechts € 17,- is het mogelijk om bij een vestiging van Albert Heijn een NS dagkaart te kopen. Hiermee kunt u in de periode van 10 augustus t/m 04 oktober 2015 een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Het reisproduct is geladen op een wegwerp OV Chipkaart en kan direct worden gebruikt zonder deze eerst te activeren/verzilveren. Doordeweeks is deze treinkaartjes actie geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Profiteren van de AH dagkaart actie in augustus 2015? Ga dan direct naar een winkel bij u in de buurt, want OP=OP!

AH actie

La Place actie

Het is voor de 3e keer in 2015 mogelijk om een La Place dagkaart te kopen. Dit reisproduct is verkrijgbaar via de Spoordeelwinkel t/m 23 augustus voor slechts € 18! Zo kunt u een dagje met vrienden/vriendinnen shoppen in een andere stad en geniet u van een gratis lunch bij één van de La Place vestigingen bestaande uit koffie/thee + een gebakje. Komende zomer nog profiteren van deze aanbieding? Bestel hem dan direct!

La Place actie

Efteling actie

Met de trein naar de Efteling? Dan kunt u de komende tijd nog profiteren van de trein + entreebewijs actie voor slechts € 39! Bestel uw dagje Efteling snel, want voor u het weet is deze actie/zomervakantie weer voorbij en betaalt u het volledige tarief!

Trein naar Efteling

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!