3-Daagse MiniCruise naar Newcastle

Er echt even tussenuit? Met deze 3-Daagse MiniCruise naar Newcastle kunt u even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en even genieten van elkaar en een minivakantie. De MiniCruise naar Newcastle is een stedentrip en cruisetocht tegelijk en het vakantiegevoel begint al aan boord van de luxe cruiseferry. Voor een bedrag van € 156 (€ 78 per persoon) ontvangt u een 2-persoons treinreis + busreis en MiniCruise naar Newcastle. De aanbieding is te boeken t/m 31 oktober en de reis is te verzilveren tot uiterlijk 31 januari 2019. Onderweg kunt u genieten van een filmpje aan boord in de bioscoop, dineren in het restaurant of even borrelen aan de bar. Natuurlijk  mag u vrij rondlopen over het dek en kunt u bijkomen in uw eigen comfortabele hut.

MiniCruise Newcastle

Na betaling ontvangt u vouchercodes voor de treinreis, busreis en MiniCruise. De minicruise kunt u t/m 30 november 2018 verzilveren, waarna u de trein en bustickets voor de gewenste reisdatum kunt inplannen. Uiteraard ontvangt u per e-mail hoe u dit eenvoudig kunt doen.

MiniCruise Newcastle Actie

Hieronder de aanbieding in het kort.

  • Prijs: € 156 (€ 78 per persoon)
  • Verkoop: t/m 31 oktober 2018
  • Verzilveren: t/m 30 november 2018
  • Reizen: t/m 31 januari 2019

Hoe werkt het?

U reist vanaf uw woonplaats met de trein naar Amsterdam Centraal, waarna u kunt overstappen op de transferbussen naar Ijmuiden. Deze stoppen aan de Ij-zijde van het station bij busstop C of D. De bussen zijn van D. De Brouwers en te herkennen aan het DFDS logo. Tussen 15:00 en 16:00 vertrekken de bussen en op de terugreis brengen zij u weer terug naar dezelfde plaats. Vervolgens kunt u inchecken tot uiterlijk 16:30 uur en om 17:30 uur vertrekt de Ferry vanuit Ijmuiden en kunt u aan boord genieten van de faciliteiten en het uitzicht.

De volgende dag arriveert u om 09:15 uur in Newcastle en kunt u de dagbesteding zelf invullen. U kunt er eindeloos shoppen, genieten van authentieke Engelse pubmeals, maar ook van culinaire hoogstandjes. Voor cultuur zit u hier goed met de vele (gratis) musea. Van 14:30 t/m 16:15 uur is het vervolgens mogelijk om weer in te checken bij de luxe cruiseferry voor de terugreis en zal de boot rond 17:00 vertrekken richting Ijmuiden.

Rond 09:45 komt u aan in Ijmuiden en wordt u per bus weer teruggebracht naar Amsterdam CS, waarna u met de trein naar huis kunt.

Adres DFDS Ferry te IJmuiden

Sluisplein 33
1975 AG, IJmuiden

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl