11.000 Thalys tickets voor € 11,- (Movember Treinkaartjes actie)

Elk jaar wordt er in de maand november campagne gevoerd om de bewustwording rond de gezondheid van de man te vergroten. Ook Thalys doet mee aan deze campagne en geeft 11.000 treintickets weg voor € 11! Deze zullen morgen op 04 november worden verkocht voor de reisperiode van 09 tot 30 november 2015. Daarbij stort Thalys voor elk treinticket € 1,- naar de organisatie van Movember.

De actie is geldig voor alle bestemmingen van Thalys! Wilt u in de periode van 09 tot 30 november een keer naar Brussel, Parijs, Lille? Profiteer dan van deze eenmalige/unieke actie! De tickets zullen komend jaar niet goedkoper worden, dus wij raden aan om van deze actie gebruik te maken.

Samenvatting:

  • Kosten: € 11;
  • Verkoopperiode: Alleen op 04 november;
  • Reisperiode: 09 t/m 30 november 2015;
  • PRO MO 11€

Wees er morgen snel bij, want OP=OP!

Thalys houdt actie voor Movember

Top bestemmingen

Verschillende media hebben de actie al aangekondigd, maar morgen 04 november zal deze dan eindelijk plaatsvinden. Was u van plan om in de komende periode een keer naar Brussel, Parijs of Lille te reizen? Profiteer dan direct van deze actie, want de korting loopt op tot 90% en dat zal niet snel meer gebeuren!

Goedkope hotels via onze website!

Druk op de knop in de rechterkolom van onze website om hotels van ruim 200 websites te vergelijken. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel voor de laagste prijs! Daarbij wordt de klanttevredenheid aangegeven en heeft u een goede indicatie van wat u kan verwachten.

Profiteer van de Movember trein actie van Thalys!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!