Weekendje weg naar België

In samenwerking met WeekendjeWeg.nl heeft Goedkoop-treinkaartje.nl een treinarrangement samengesteld, waarmee u voor een betaalbaar bedrag 1 of 2 hotelovernachtingen kunt boeken in België! Zo kunt u kiezen uit 7 hotels en boekt u al een compleet arrangement voor € 149. Het arrangement bestaat uit de onderstaande onderdelen:

  • 2-persoons heen- en terugreis met de trein
  • 2-persoons hotelovernachting in een hotel naar keuze
  • 2-persoons ontbijt
  • Reserveringskosten
  • Alle faciliteiten van het hotel

Zo is het mogelijk om er even tussenuit te knijpen naar Mechelen, Antwerpen of Brussel voor een betaalbare prijs. Daarbij reist u met de trein en dit is voor veel mensen al een ervaring op zich en uw reis begint direct ontspannen! Toe aan een treinuitje/mini-stedentrip? Dan is deze aanbieding echt iets voor u!

Hotel + Trein actie


Benieuwd hoe het werkt?

Wanneer u via onze website een boeking plaatst  en de betaling is ontvangen ontvangt u de treintickets direct via de mail. De reserveringsbevestiging voor de hotelovernachting ontvangt u binnen 48 uur, wanneer u binnen 3 maanden voor vertrekt boekt. Wanneer u meer dan 3 maanden voor vertrekt boekt ontvangt u de reserveringsbevestiging ongeveer 2 maanden voor vertrek.

De treintickets bestaan uit 4 enkele reis e-tickets die u dient te verzilveren via: ns.nl/e-ticket. Dit is een handige tool van de NS, waarmee u kunt aangeven op welke dag u met deze vouchers wilt reizen.

Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust! Verder wensen we u natuurlijk een fijne en ontspannen reis!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!