NS Treinarrangementen

Een hotel en treinreis boeken? Dan hebben wij een geweldige aanbieding voor u geselecteerd, waarbij de hotelovernachting en treintickets zijn inbegrepen! Met het NS Treinarrangement kunt u voor slechts € 99,- 1 nacht weg met 2 personen. Hierbij is het ontbijt, de overnachting en de treinreis inbegrepen. Kies uit ruim 100 hotels en boek uw weekendje weg met de trein vandaag nog! Wanneer u de hotel + trein actie minder dan 3 weken van tevoren boekt worden de vouchers dezelfde dag nog verzonden naar uw e-mailadres. Boekt u langer dan 3 weken van tevoren? Dan krijgt u de vouchers binnen 2 weken voor vertrek.

Handig om te weten

Het is misschien goed om te weten dat de treinkaartjes die u bij deze actie krijgt geldig zijn in treinen van Arriva, Veolia, Syntus, Breng, Connexxion en de NS. In de internationale treinen als de Fyra-, ICE- en Thalys-treinen zijn de treintickets van deze trein + hotel aanbieding niet geldig.

Hotel en trein actie

Er even tussenuit? Profiteer van onze hotel en trein aanbiedingen en vertrek direct!

Geniet met het NS Treinarrangement

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan biedt het NS Treinarrangement zeker een uitkomst voor u, want hiermee kunt u naar één van de 100 hotels die meedoen aan deze trein actie. Voor slechts € 99,- bent u met twee personen gesetteld en kunt u genieten van een heerlijk weekendje weg met de trein. Doordat de treinreis is inbegrepen hoeft u zich verder geen zorgen te maken over het vervoer en heeft u geen last van fileproblemen, parkeerproblemen, benzinekosten of parkeerkosten. Ideaal toch? Even een nachtje of weekendje weg met uw vriend/vriendin? Bekijk dan direct de mogelijkheden en ontdek hoe voordelig een trein uitje kan zijn!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!