Een kerstmarkt in Berlijn bezoeken? Met de trein reist u binnen 6 uur en 20 minuten naar de binnenstad van Berlijn. Tijdens uw treinreis naar de kerstmarkt in Berlijn kunt u relaxen, even bijpraten en genieten van de catering aan boord. Daarbij is het voorbijrazende landschap adembenemend en een ervaring op zich. Met de trein naar Berlijn is ideaal, want u reist in comfortabele stoelen, voldoende been- en bagageruimte en geen inchecktijd. Voor u het weet bent u in Berlijn. Daarbij bespaart u op brandstof- en parkeerkosten en file, route en parkeerproblemen.

Via onze website boekt u goedkope internationale treintickets bij NS International en ontvangt u deze per e-mail. De e-tickets dient u uitgeprint mee te nemen op reis in de trein naar Berlijn als geldig vervoersbewijs. Het reserveren van een zitplaats is niet in alle gevallen verplicht, maar is wel aan te raden voor het gemak van u en uw reisgezelschap.

Berlijn

Per trein naar de kerstmarkt in Berlijn

De kerstmarkt in Berlijn is populair en wordt jaarlijks door duizenden Nederlanders bezocht. Er even een dagje tussenuit en de echte kerstsfeer proeven? Bezoek de kerstmarkt in Berlijn per trein en beleef een geweldige dag. Daarbij kunt u de prachtige stad ontdekken. Denk hierbij aan

  1. Berlijnse Muur
  2. Rijksdaggebouw
  3. Brandenburger Tor
  4. Checkpoint Charlie
  5. Potsdamer Platz

Dezelfde reis tegen de laagste prijs!

Reistijd naar Berlijn

TrajectReistijd
Amsterdam Centraal – Berlijn6:20 uur
Rotterdam Centraal – Berlijn6:51 uur
Schiphol Centraal – Berlijn6:29 uur
Hilversum – Berlijn5:50 uur

Hotels in Berlijn boeken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Berlijn maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Berlijn nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Berlijn tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Berlijn voor u onder elkaar gezet.

  • Het Leonardo hotel
  • Berlin Marriot Hotel
  • Het Novum hotel in het centrum van Berlijn

Meer over: Trein naar Berlijn