Glacier Express door Zwitserland

Een onvergetelijke 6-daagse rondreis per trein door Zwitserland maken? Voor € 1137 per persoon boekt u een complete rondreis door Zwitserland inclusief overnachting, reis, ontbijt en Glacier Express. Reis per trein door Zwitserland en ontdek het prachtige Zwitserse landschap. Van meeroevers naar gletsjerdorpen en van stadscentra naar het hooggebergte. Met de Glacier Express ontdekt u het allemaal. Met deze 6-daagse rondreis door Zwitserland per Glacier Express boekt u een avontuur om nooit meer te vergeten.

6-daagse Rondreis per Glacier Express

Op dag 1 reist u per ICE International naar Basel, waarna u overstapt op de trein naar Chur. Een prachtige Middeleeuwse Zwitserse stad waar u zult overnachten. Op de tweede dag kunt u wandelen in de omgeving, middeleeuwse cultuur snuiven of een gedeelte van de Bernina Express doen met een toeslag van 12 CHF per persoon. Op dag 3 stapt u in de Glacier Express van Chur naar Zermatt. Tijdens deze wereldberoemde en adembenemende treinrit passeert u honderden bruggen, tunnels en reist u over de 2033 meter hoge Oberalppas. Een herinnering om nooit meer te vergeten!

Glacier Express rondreis door Zwitserland

Dag 4 en 5 – Magistraal

Op dag 4 en 5 bezoekt u Zermatt en Gornergrat met de trein, terwijl u opnieuw geniet van onvergetelijke landschappen, 38 bergtoppen van 4000 meter hoogte en uitzicht op de wereldberoemde Matterhorn.

Dag 6

Op de de laatste dag reist u via Brig terug naar Basel, waarna u overstapt op de ICE International naar Nederland.

Rondreis per Glacier Express door Zwitserland

Rondreis per Glacier Express door Zwitserland

In 6 dagen reist u naar Zwitserland en geniet u van het prachtige bergpanorama’s, knusse dorpjes en indrukwekkende landschappen vanuit de Glacier Express en de Gornergratbahn. Vervolgens reist u per trein weer terug naar Nederland, waarbij van alles is inbegrepen.

Inclusief

  • Treinretour 2e klasse naar Basel incl. zitplaatsreservering
  • Treinrondreis in Zwitserland 2e klasse o.b.v. een Swiss Transfer Ticket (4 transfers)
  • 5 overnachtingen volgens beschrijving o.b.v. logies/ontbijt
  • Lunch in de Glacier Express
  • Zitplaatsreservering Glacier Express
  • Treinretour naar Gornergrat

Niet inbegrepen

  • Overige maaltijden
  • Eventuele toeristenbelasting
  • Transfers van de treinstations naar de hotels en v.v.
Complete stedentrip per trein naar Berlijn

Complete stedentrip per trein naar Berlijn

Altijd al een keer Berlijn willen bezoeken? Dan is dit uw kans! Bij DeJongIntra boekt u al een hotel en trein arrangement naar Berlijn vanaf € 201. Hierbij zijn de hotelovernachtingen en treinreis inbegrepen en boekt u een complete stedentrip per trein naar Berlijn....

Complete Stedentrip: Trein en Hotel naar Belgie

Complete Stedentrip: Trein en Hotel naar Belgie

Binnenkort een weekendje weg of een stedentrip naar België maken? Tijdelijk bestelt u bij DeJongIntra een compleet hotel en trein arrangement in België vanaf € 93, waarbij de treinreis inclusief is. Het arrangement is standaard op basis van logies, maar is tevens...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders