Welke treinreiziger ben jij?

Irriteer jij je aan telefoons in de trein of gebruik je deze zelf? Heb jij gesprekken tot jullie uitstappen of val je in slaap tot het eindpunt? Iedereen reist weleens met de trein, maar welk type reiziger ben jij? Laat het ons weten op Facebook!

Type Treinreiziger

Daluurtijger

De Daluurtijger is buiten de spits in zijn natuurlijke habitat. Flexibiliteit hoort bij deze kampioen-spitsmijden. In sommige gevallen wordt hij hier zelfs voor beloond met korting, koffie, smoothies of versnaperingen. Reizen buiten de spits maakt de Daluurtijger gelukkig en stressbestendig.

Azijnreiziger

Het komt regelmatig voor dat een trein te vol, te laat of te luidruchtig is. De Azijnreiziger is er altijd om zijn mening te ventileren. Het liefst via Sociale Media voor een zo groot mogelijk bereik. Voordeel van de Azijnreiziger is dat NS in de afgelopen jaren kritisch is gebleven en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft.

Spitsmier

Spitsmieren reizen dagelijks van- en naar hun werk op vaste tijdstippen. Zij gedragen zich als een kolonie en sluiten willens en wetens achteraan aan. Van 9 tot 5 werken is hun favoriete bezigheid, waar zij liever niet van afwijken.

Mobiele brigade

Voor leden van de mobiele brigade is het onmogelijk om de telefoon in de zak te houden. Het liefst dragen zij een 3D bril om niets meer van de omgeving te hoeven zien. Wel hebben zij continu contact met naasten en zijn zij de eerste die hun mobiel op ongepaste momenten pakken om te filmen.

Stille genieter

Mensen kijken kan eindeloos plezier opleveren voor de ‘Stille Genieter’. In alle rust genieten van haastende en aparte medereizigers is het hoogtepunt van de dag. Deze reiziger zal zich verder nergens mee bemoeien en gebruikt de trein puur als vervoersmiddel van A naar B. Nadeel van deze reiziger is dat hij sporadisch zijn aandacht verliest. De Stille Genieter heeft hierbij de neiging om in slaap te vallen, met als gevolg dat hij zijn eindstation mist.

TreinFlirt

Reizigers van het type TreinFlirt zijn zich bewust van hun voorkomen en laten hun oog stiekem vallen op medereizigers. Soms gluurt de TreinFlirt zelfs langs zijn boek, make-up spiegeltje of mobiele telefoon. Ook de weerspiegeling in het raam wordt regelmatig gebruikt om het slachtoffer te bekijken. Nadat de TreinFlirt alle moet heeft verzameld. Stapt hij op om de trein te verlaten en een bericht te plaatsen op Facebook via LiefdeInDeTrein, NS Hartkloppingen of Hartstocht in de trein.

Beauty of Beast

Qua uiterlijk zijn deze twee type treinreizigers tegenpolen, maar zij hebben gemeen dat zij uiteindelijk altijd op tijd komen. Beauty maakt zich op en geeft prioriteit aan het uiterlijk, soms zelfs in de trein. De Beast stapt nog net niet met zijn pyjama in de trein en geef niks om het uiterlijk.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Londen?

Binnenkort een op CityTrip naar Londen? Dan reis je natuurlijk comfortabel en duurzaam per trein naar Londen. Opstappen kan op station Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal, waarna je met een rechtstreekse verbinding per Eurostar naar Londen wordt gebracht. Dit al...

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Wanneer goedkope treinkaartjes naar Parijs?

Voor een stedentrip naar Parijs is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Er vertrekken dagelijks meerdere treinen van Eurostar vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal. Deze rijden via Antwerpen en Brussel Zuid (Midi) naar station Gare du Nord in Parijs. Met...

Pin It on Pinterest