Trein naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Nortica – wereld van de ijzige kou

Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen. Je wordt verwelkomd door de pelsrobben en zeeleeuwen en via het Zeehondenwad naar een onverwachte ontmoeting: je staat in het Poolstation neus aan neus met ijsberen en pinguïns. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in.

Serenga – wereld van de hete droogte

Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Hier loop je in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!

Jungola – wereld van de tropische jungle

In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

Animazia – wereld voor de jongste avonturiers

Klimmen, klauteren, glijden, graven en fun. Het overdekte Animazia is een waar XL-speelparadijs voor klimgeiten en andere kinderen. Het zit vol verrassingen zoals een piratenschip, Maya-tempel, doolhof en aquaria met tropische vissen. Ga ook zeker op bezoek bij de indrukwekkende groene zeeschildpadden en de bijzondere naakte molratten.

WILDLANDS is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station Emmen loop je in ongeveer 15 minuten naar het park. Vanaf het NS-station Emmen kan je ook met de bus naar halte Centrum-Emmen (2 haltes) met bus 3, 4, 21 of 44. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot aan de ingang van WILDLANDS.

Algemene gegevens

WILDLANDS
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
0591-850855
info@wildlands.nl
www.wildlands.nl

Openingstijden: De openingstijden variëren per seizoen en zijn na te lezen op de website.
Toegangsprijzen: Voor actuele toegangsprijzen zie website.

Met de Trein naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Reis met de trein naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar WILDLANDS is al verkrijgbaar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar WILDLANDS binnen 60 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar WILDLANDS? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Trein naar Duitsland in juni 2021

Het komt nu wel heel dichtbij, maar je wilt in deze periode natuurlijk niet te ver van huis. Dan is met de trein naar Duitsland een goed alternatief. Er zijn tal van prachtige bestemmingen te vinden, waarbij op onze reisblog al veel over schreven. Denk aan leuke...

Mooiste stranden van België

Komende zomer een leuke kustplaats bezoeken? België is misschien niet het meest tropische land, maar kent schitterende gebieden. Wij nemen je mee naar 5 zandstranden in België die je zullen verbazen en zorgen voor een fantastische dag. Vanzelfsprekend zijn de stranden...

5x trein en mooie natuur in België

Opzoek naar een mooie plek of locatie dichtbij huis? België kent schitterende natuur en is dichterbij dan je denkt! Zo bezoek je diverse mooie steden in België op slechts 2 uur rijden vanaf Amsterdam. Natuurlijk wil je wel met de trein naar België en is dit met ruim...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders