Trein naar het buitenland in augustus 2021

Met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk is reizen met de trein naar het buitenland weer toegestaan in Europa. Dit geldt voor de landen met een ‘geel’ reisadvies. Denk aan leuke bestemmingen in België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en natuurlijk Frankrijk!

Kan jij ook niet wachten om weer een stedentrip of treinreis te plannen? Waar wacht je op? Ontdek de leukste bestemmingen via onze inspirerende reisblog of zoek direct naar beschikbare internationale treintickets. Kom je er niet uit, een vraag of meer informatie? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Antwerpen: shoppen en bezichtigen

Lekker dichtbij huis en beschikt over honderden winkels in een sfeervol stadshart. Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal leuke bezienswaardigheden te bezichtigen in Antwerpen. Bereid je reis daarom voor vertrek goed voor, zodat je twee vliegen in één klap slaat op jouw shoptrip.

Parijs: heerlijk stedentrippen

Een bestemming die eigenlijk geen uitleg meer nodig heeft is natuurlijk Parijs. Wereldberoemde bezienswaardigheden, cultuur, nachtleven, horeca en mode. Zonder te zoeken loop je er vanzelf tegenaan. Een treinkaartje naar Parijs is al verkrijgbaar voor 35 euro per persoon als je er vroeg bij bent. Kijk daarom snel naar beschikbare treinkaartjes.

Hamburg: metropool van Duitsland

Een upcoming bestemming in Europa is Hamburg; een enorme havenstad met winkels, horeca, bezienswaardigheden en nog veel meer. Daarbij zit je er zo en hoef je slechts één keer over te stappen, wanneer je per ICE of IC Berlijn reist.

Keulen: samen een weekendje weg

Een klein, maar fijne bestemming is Keulen. Je hebt er alles op één plek binnen loopafstand. Met het station midden in het centrum ben je direct op de gewenste bestemming. Bezienswaardigheden, winkelstraten en in de winterperiode pleinen vol kerstmarkten.

Keulen bezoeken? Reis met de trein naar Keulen Hbf met een minimale reistijd. De ICE International vertrekt elke dag met een directe verbinding vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

5 Mooiste wandelroutes in Oostenrijk

5 Mooiste wandelroutes in Oostenrijk

Lui op het strand liggen is niet voor iedereen weggelegd. Een actieve wandel- of fietsvakantie is dan een prima alternatief. De 5 mooiste wandelroutes van Oostenrijk zijn dan misschien het overwegen waard, want deze schitterende plekken moet je eigenlijk gewoon gezien...

5 mooiste wandelroutes in Zwitserland

5 mooiste wandelroutes in Zwitserland

Er gaat niets boven heerlijk wandelen op vakantie. Een wandelvakantie nog altijd dé manier om je hoofd leeg te maken en om echt even goed op te laden voor je weer aan het werk moet. Om pas echt tot rust te komen is het geen verkeerd idee om eens een bezoekje te...

5 Mooiste bergmeren in Oostenrijk

5 Mooiste bergmeren in Oostenrijk

Wie van een prachtige natuur houdt moet ooit in zijn of haar leven eens in Oostenrijk zijn geweest. Dit is natuurlijk hét land met de uitgestrekte grasvelden, de grazende koeien én de vele meren die in de bergen verscholen liggen. Het probleem met die verborgen meren...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders