Trein naar het buitenland in augustus 2021

Met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk is reizen met de trein naar het buitenland weer toegestaan in Europa. Dit geldt voor de landen met een ‘geel’ reisadvies. Denk aan leuke bestemmingen in België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en natuurlijk Frankrijk!

Kan jij ook niet wachten om weer een stedentrip of treinreis te plannen? Waar wacht je op? Ontdek de leukste bestemmingen via onze inspirerende reisblog of zoek direct naar beschikbare internationale treintickets. Kom je er niet uit, een vraag of meer informatie? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Antwerpen: shoppen en bezichtigen

Lekker dichtbij huis en beschikt over honderden winkels in een sfeervol stadshart. Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal leuke bezienswaardigheden te bezichtigen in Antwerpen. Bereid je reis daarom voor vertrek goed voor, zodat je twee vliegen in één klap slaat op jouw shoptrip.

Parijs: heerlijk stedentrippen

Een bestemming die eigenlijk geen uitleg meer nodig heeft is natuurlijk Parijs. Wereldberoemde bezienswaardigheden, cultuur, nachtleven, horeca en mode. Zonder te zoeken loop je er vanzelf tegenaan. Een treinkaartje naar Parijs is al verkrijgbaar voor 35 euro per persoon als je er vroeg bij bent. Kijk daarom snel naar beschikbare treinkaartjes.

Hamburg: metropool van Duitsland

Een upcoming bestemming in Europa is Hamburg; een enorme havenstad met winkels, horeca, bezienswaardigheden en nog veel meer. Daarbij zit je er zo en hoef je slechts één keer over te stappen, wanneer je per ICE of IC Berlijn reist.

Keulen: samen een weekendje weg

Een klein, maar fijne bestemming is Keulen. Je hebt er alles op één plek binnen loopafstand. Met het station midden in het centrum ben je direct op de gewenste bestemming. Bezienswaardigheden, winkelstraten en in de winterperiode pleinen vol kerstmarkten.

Keulen bezoeken? Reis met de trein naar Keulen Hbf met een minimale reistijd. De ICE International vertrekt elke dag met een directe verbinding vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Boekingen

Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Treinkaartjes naar Buitenland in september 2021

Het mag en kan weer! Reis met de trein door heel Europa voor een dagje shoppen, leuke stedentrip of complete vakantie. Een treinreis is duurzaam, voordelig en snel. Reden voor de Europese Unie om dit de komende jaren extra te stimuleren en reizigers te bewegen om...

Trein naar Duitsland in juni 2021

Trein naar Duitsland in juni 2021

Het komt nu wel heel dichtbij, maar je wilt in deze periode natuurlijk niet te ver van huis. Dan is met de trein naar Duitsland een goed alternatief. Er zijn tal van prachtige bestemmingen te vinden, waarbij op onze reisblog al veel over schreven. Denk aan leuke...

Mooiste stranden van België

Mooiste stranden van België

Komende zomer een leuke kustplaats bezoeken? België is misschien niet het meest tropische land, maar kent schitterende gebieden. Wij nemen je mee naar 5 zandstranden in België die je zullen verbazen en zorgen voor een fantastische dag. Vanzelfsprekend zijn de stranden...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders