Trein naar het buitenland in augustus 2021

Met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk is reizen met de trein naar het buitenland weer toegestaan in Europa. Dit geldt voor de landen met een ‘geel’ reisadvies. Denk aan leuke bestemmingen in België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en natuurlijk Frankrijk!

Kan jij ook niet wachten om weer een stedentrip of treinreis te plannen? Waar wacht je op? Ontdek de leukste bestemmingen via onze inspirerende reisblog of zoek direct naar beschikbare internationale treintickets. Kom je er niet uit, een vraag of meer informatie? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Antwerpen: shoppen en bezichtigen

Lekker dichtbij huis en beschikt over honderden winkels in een sfeervol stadshart. Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal leuke bezienswaardigheden te bezichtigen in Antwerpen. Bereid je reis daarom voor vertrek goed voor, zodat je twee vliegen in één klap slaat op jouw shoptrip.

Parijs: heerlijk stedentrippen

Een bestemming die eigenlijk geen uitleg meer nodig heeft is natuurlijk Parijs. Wereldberoemde bezienswaardigheden, cultuur, nachtleven, horeca en mode. Zonder te zoeken loop je er vanzelf tegenaan. Een treinkaartje naar Parijs is al verkrijgbaar voor 35 euro per persoon als je er vroeg bij bent. Kijk daarom snel naar beschikbare treinkaartjes.

Hamburg: metropool van Duitsland

Een upcoming bestemming in Europa is Hamburg; een enorme havenstad met winkels, horeca, bezienswaardigheden en nog veel meer. Daarbij zit je er zo en hoef je slechts één keer over te stappen, wanneer je per ICE of IC Berlijn reist.

Keulen: samen een weekendje weg

Een klein, maar fijne bestemming is Keulen. Je hebt er alles op één plek binnen loopafstand. Met het station midden in het centrum ben je direct op de gewenste bestemming. Bezienswaardigheden, winkelstraten en in de winterperiode pleinen vol kerstmarkten.

Keulen bezoeken? Reis met de trein naar Keulen Hbf met een minimale reistijd. De ICE International vertrekt elke dag met een directe verbinding vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Terwijl de zon ondergaat en de schemering invalt, ontwaakt een verborgen wereld vol betovering. Nachtvlinders, met hun delicate vleugels en mysterieuze patronen, fladderen door de zomerse duisternis. Trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een betoverende...

Pin It on Pinterest