Trein en Winkelen in Nederland

Binnenkort weer een leuk dagje weg plannen? Ga met de trein winkelen in Nederland en kies uit één van de aanbiedingen op Goedkoop-treinkaartje.nl voor een voordelige treinreis. Bezoek eens een stad met lange winkelstraten, grote warenhuizen en hippe boetiekjes. Daarnaast kan je natuurlijk heerlijk samen lunchen. Kies voor een combideal van de NS Spoordeelwinkel, waarbij je de reis en lunch in één keer regelt. Zo zijn er elke maand retourkaartjes in combinatie met een lunch bij een lokale lunchroom verkrijgbaar. Kijk hier voor de aanbiedingen van deze maand.

Natuurlijk ga je met de trein winkelen in Nederland. Het meest duurzame, comfortabel en gezellige vervoersmiddel. Kies een bestemming en maak er een maandelijks uitje van. Er is niets leuker dan steeds andere winkels, kleding en steden ontdekken. Daarbij moet je er af en toe gewoon even tussenuit. Bezoek één van de onderstaande steden en ga lekker met de trein winkelen in Nederland.

Maastricht: magisch en sfeervol stadshart

Leuke winkelstraten, gezellige terrasjes en een sfeervol stadshart. Maastricht is magisch en leent zich met uitstek voor een dagje shoppen gecombineerd met een lunch en stadswandeling langs bezienswaardigheden als de Sint-Servaas, Onze-Lieve-Vrouwe basiliek en rivier de Maas die dwars door de stad stroomt. Verken Maastricht en ontdek de (misschien wel) mooiste stad van het Zuiden.

Utrecht: Hoog Catharijne en gezellige grachten


Grote warenhuizen en talloze winkelstraten maken Utrecht een perfecte stad om te winkelen. Daarbij heb je naast het Centraal station winkelcentrum Hoog Catharijne. Het winkelcentrum behuisd meer dan 100 winkels en is geheel overdekt. Verder tref je in het stadshart gezellige grachtjes en schitterende panden die de stad een zeer warm gevoel geven. TIP: ga zeker even langs de gracht lunchen of dineren bij een leuk tentje of restaurant.

Den Haag: bruisend winkelwalhalla

De Passage, MegaStores en het bruisende centrum van Den Haag maken dit een waar winkelwalhalla. Ook leuk om te bezoeken is het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad is dit een wijk met authentieke winkels, restaurantjes en cafés. Daarnaast vind je hier karakteristieke ambachtspanden,hippe boetiekjes  en diverse lifestylemarktjes.

Almere: nieuw en nu al populair

Nieuw in de klas, maar nu al zeer populair is natuurlijk Almere. Een bruisende stad met een nieuw en oud shop gedeelte. Met name sinds de opening van het ‘nieuwe’ gedeelte is winkelen in Almere een begrip geworden onder de shoppers. Daarbij tref je direct aan het stationsplein een grote vestiging van Primark en de hoofdstraat van het centrum. Loop deze helemaal uit, waarna je in het nieuwe gedeelte arriveert met leuke lunchrooms en eetgelegenheden op het Belfortplein en de Grote Markt.

Arnhem: eindeloos shoppen

Met de trein winkelen in Nederland? Dan is Arnhem een grote kanshebber. Nabij het treinstation vind je het centrum op loopafstand, waar grote winkelketens worden afgewisseld met kleinere boetiekjes. Je vind het centrum diverse winkelstraten, waarvan je vaak in de Vezelstraat en Ketelstraat blijft hangen. Overige straatjes die je zeker moet bezoeken zijn:

 1. Vezelstraat
 2. Ketelstraat
 3. Weverstraat
 4. Hemelrijk
 5. Kerkstraat
 6. Zwanenstraat
 7. Beekstraat
 8. Koningstraat
 9. Velperpoortslangstraat
 10. Bovenbeekstraat
 11. Brouwersplein

 

Duurzaam reizen: Met de trein door Europa

We kunnen allemaal niet wachten om weer op reis te gaan. Natuurlijk kies je dan wel voor een duurzaam vervoersmiddel, zoals de trein! Met de trein reis ja namelijk duurzaam en stoot je tot wel 10x minder Co2 uit. Reis daarom met de trein door Europa en reis bewust....

Met trein naar Disneyland Parijs

Een leuk uitstapje of weekendje weg plannen? Reis met de trein naar Disneyland Parijs. Er rijden dagelijks directe verbindingen per Thalys vanaf Amsterdam en Rotterdam naar station Marne-la-Vallée/Chessy. Dagelijks vertrekken er twee rechtstreekse treinen van Thalys...

Trein naar vliegveld in België

Ben je een reis aan het plannen en opzoek naar voordelige of soepele aansluitingen voor jouw vliegreis? Het vliegveld in Duitsland of België kan oplossing bieden. Zo zijn kaartjes soms goedkoper en verbindingen of aansluitingen beter. Duizenden Nederlanders reizen...