Top 5 bezienswaardigheden in Düsseldorf

Trein naar Dusseldorf

Benieuwd naar de bezienswaardigheden in Düsseldorf? Wij hebben een top 5 gemaakt van de leukste en grootste bouwwerken en toeristische plekken in deze magische stad. Heeft u al een ticket naar Düsseldorf geboekt? Via onze website kunt u de goedkoopste treintickets naar deze Duitse stad boeken.

Top 5 bezienswaardigheden in Düsseldorf

Trein naar Dusseldorf

Altstadt

Het oude gedeelte van Düsseldorf is het bruisende hart van de stad. Een groot aantal van de restaurantjes, cafés en clubs is hier gelegen. Tevens bevinden oude historische gebouwen als de St. Lambertus het stadhuis en het gymnasium zich in deze omgeving. In het najaar worden op het marktplein grootse kerstmarkten georganiseerd en wordt het oude/gezellige gedeelte van Düsseldorf omgetoverd in een kerstparadijs.

St. Lambertus

De grootste kerk en tevens het symbool van de stad met een magistraal grote klokkentoren. Daarbij beschikt de St. Lambertus over een heuse schatkamer met goud- en zilverwerken.

Köningsallee

Het duurste winkelgebied van Düsseldorf met winkels als Tiffany & Co, Hermès, Bulgari en Louis Vuitton. Het ligt naast het kanaal van ongeveer 1 kilometer lang en 31 meter breed.

Rheinturm

De Rheinturm is een aanrader voor jong en oud! Het gaat om de hoogste toren van Düsseldorf en omstreken met een geweldig uitzicht. De toren is 241 meter hoog en beschikt over een ronddraaiend restaurant en een panoramadak. – Aanrader!

K20 en K21

Wanneer u een stedentrip naar Düsseldorf maakt en van cultuur houdt zijn de K20 en K21 twee geweldige musea die u zeker moet bezoeken. De K20 is een prachtig modern gebouw met een zwarte granieten gevel en beschikt over werken van Beuys, Picasso en Mondriaan. De K21 is verdeeld over twee oudere panden en heeft grootse tijdelijke voorstellingen/exposities.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!