TheTrainLine: Goedkope treinkaartjes naar Antwerpen

Trein Antwerpen

Een dagje weg of aan het kijken voor een leuke stedentrip? Reis met de trein naar Antwerpen! Boek goedkope treinkaartjes naar Antwerpen vanaf 20 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas). Aangeboden door aanbieders als TheTrainline, B-Europe, NS International en Deutsche Bahn.

Goedkope treinkaartjes naar Antwerpen

Prijs Treinticket Antwerpen

Reis met de InterCity Brussel naar Antwerpen en koop voordelige kaartjes tot 7 dagen voor vertrek! Voor reisdagen van maandag tot en met donderdag zijn tickets 20 euro. Reizen op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan zijn treinkaartjes naar Antwerpen verkrijgbaar voor 26 euro.

Het is tevens mogelijk om per Thalys naar Antwerpen te reizen. Goedkope treinkaartjes naar Antwerpen boek je voor de Thalys 3 tot 4 maanden voor vertrek vanaf 29 euro (2e klas) en 59 euro (1e klas).

Afhankelijk van het opstapstation kan een treinkaartje naar Antwerpen al vanaf 9 euro! Bekijk de tarievenlijst:

  • Amsterdam – Antwerpen 20 euro
  • Rotterdam – Antwerpen 13 euro
  • Utrecht – Antwerpen 16 euro
  • Tilburg – Antwerpen 9 euro
  • Eindhoven – Antwerpen 13 euro
  • Breda – Antwerpen 9 euro
  • Den Haag HS – Antwerpen 16 euro

InterCity Brussel naar Antwerpen

IC Brussel Route

Er rijden dagelijks 16 treinen van InterCity Brussel naar Antwerpen. 12 treinen vertrekken vanaf Amsterdam CS en 4 vanaf Den Haag HS. Met een reistijd van 1.53 uur reis je vanaf Amsterdam naar Antwerpen.

In Nederland stopt de trein op station Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag HS en Breda voor een directe verbinding. In België stopt de trein enkel op station Noorderkempen, waarna deze doorreist naar Antwerpen.

Thalys naar Antwerpen

Thalys Route

Met de Thalys reis je verruit het snelst naar Antwerpen. Met een reistijd van slechts 1.11 uur reis je van Amsterdam naar Antwerpen. Het is ook mogelijk om op te stappen op station Schiphol of Rotterdam.

Aan boord van de Thalys zit je comfortabel en geniet je van een hapje en drankje. Voor je het weet kom je aan op Antwerpen Centraal en kan jouw uitstapje beginnen.

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik treinkaartjes naar Antwerpen?

Voordelige treinkaartjes naar Antwerpen koop je bij verschillende aanbieders, bijvoorbeeld TheTrainLine, NS International, Deutsche Bahn of B-Europe.

Wanneer koop ik treintickets naar Antwerpen?

Treintickets naar Antwerpen koop je tot 7 dagen voor vertrek tegen het voordeligste tarief. Voor de Thalys geldt dat je beter 3 tot 4 maanden voor vertrek kan boeken, vanwege de vroegboekkorting.

Hoe reis ik met de trein naar Antwerpen?

Vanuit Nederland reis je eerst met treinen van NS naar één van de opstaplocaties; Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Rotterdam of Breda, waarna je per IC Brussel naar station Brussel Centraal reist.

Wat is de prijs van een ticket?

Op reisdagen van maandag tot en met donderdag zijn kaartjes verkrijgbaar voor 20 euro. Wil je liever reizen in het weekend? Dan zijn kaartjes verkrijgbaar vanaf 26 euro. Eerste klas koop je vanaf 39 euro.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!