Ontdek Oostenrijk: wintersport met de trein

Reis per trein naar de Oostenrijkse Alpen! Maak gebruik van de ÖBB Nightjet slaaptrein, de TUI Ski Express of de reguliere ICE International naar Oostenrijk. Bestel treinkaartjes voordelig online, maar wees er snel bij! Vroegboekers profiteren namelijk van de voordeligste prijzen!

Elke bestemming heeft zijn unieke charme en biedt een scala aan activiteiten voor winterliefhebbers. Of je nu houdt van uitdagende pistes, gezinsvriendelijke voorzieningen of een bruisend nachtleven, Oostenrijk heeft het allemaal.

Trein bestemmingen Wintersport

Per trein naar leuke wintersport bestemmingen in Oostenrijk

Laat ons je meenemen naar enkele van de meest betoverende bestemmingen die de Oostenrijkse Alpen te bieden hebben.

Zell am See-Kaprun: De Parel van de Alpen

Ontdek de perfecte mix van adembenemende natuur en fantastische wintersport in Zell am See-Kaprun. Dit gebied biedt niet alleen schitterende pistes, maar ook de mogelijkheid om te genieten van het schilderachtige meer en charmante dorpjes.

Saalbach-Hinterglemm: Avonturenparadijs in de Bergen

Voor de avontuurlijke skiër is Saalbach-Hinterglemm een paradijs. Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte pistes en levendige après-ski scene. Een geweldige bestemming voor zowel skiërs als feestgangers.

Kitzbühel – Kirchberg: Historisch Skigoud

Betreed een winterwonderland in Kitzbühel – Kirchberg. Met zijn historische charme en gevarieerde pistes is dit een topbestemming voor iedereen, van beginners tot gevorderde skiërs.

Serfaus-Fiss-Ladis: Gezinsvriendelijk Winterparadijs

Gezinsvriendelijk en vol voorzieningen, Serfaus-Fiss-Ladis is perfect voor een winteruitje met het gezin. Brede pistes, moderne faciliteiten en een sprookjesachtig landschap maken het een onvergetelijke ervaring.

Ischgl: Ski & Feest Hoofdstad

Ischgl staat bekend om zijn bruisende nachtleven en uitdagende pistes. Als je houdt van skiën en feesten in gelijke mate, is Ischgl jouw bestemming.

Sölden: Sneeuwzeker Sensatie

Voor degenen die op zoek zijn naar uitgestrekte, sneeuwzekere pistes en een indrukwekkend gletsjerlandschap, is Sölden de ideale keuze. Het biedt een ongeëvenaarde wintersportervaring.

Mayrhofen: Traditie ontmoet Adrenaline

In het hart van het Zillertal biedt Mayrhofen een perfecte mix van traditionele Oostenrijkse charme en moderne wintersportfaciliteiten. Het is een geweldige bestemming voor skiërs en snowboarders van alle niveaus.

Schladming-Dachstein: Ski-Diversiteit Wonderland

Ontdek de diversiteit van het skigebied Schladming-Dachstein. Van ontspannen afdalingen tot uitdagende routes, hier vind je voor elk wat wils. De 4-Berge-Skischaukel is een echt hoogtepunt.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Komende zomer op citytrip? Bezoek een leuke bestemming per trein en boek nu alvast jouw treintickets. Voor veel bestemmingen is het op dit moment nog mogelijk om goedkope internationale treinkaartjes te boeken. Helaas raken de treinkaartjes vaak snel uitverkocht, dus...

Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

Pin It on Pinterest