Ontdek leuke zwembaden in Nederland

Stel je voor: een zonnige dag, een licht briesje in de lucht en het geluid van gierende glijbanen en spetterend water. Dat is precies wat je mag verwachten van een bezoek aan één van de onderstaande zwembaden in Nederland. Natuurlijk reis je per trein naar deze zwembaden in Nederland en profiteer je van een groepsticket of Jongeren dagkaart om kosten te besparen. Trakteer jezelf op een dag vol plezier en ontspanning.

Bekijk beschikbare goedkope treinkaartjes in 2023

Zwembaden zijn de ideale plek om tijd door te brengen met vrienden en familie. Of je nu speelt met de kinderen in het kinderbad of samen van de glijbanen gaat, het is een geweldige manier voor het creëren van herinneringen en quality-time.

leuke zwembaden in Nederland

7 Leuke zwembaden in Nederland

Ontdek 7 leuke zwembaden in Nederland voor een spetterend dagje uit!

De Tongelreep in Eindhoven

Dit is een groot zwemcomplex met diverse binnen- en buitenbaden en andere attracties. De Tongelreep in Eindhoven heeft maar liefst zeven verschillende baden, waaronder een 50-meter wedstrijdbad, een golfslagbad, een wildwaterbaan en een peuterbad. Daarnaast heeft de Tongelreep ook verschillende glijbanen en duikplanken. Dit zwemcomplex wordt vaak gebruikt voor grote zwemwedstrijden en andere evenementen.

Zwembad De Tongelreep is bereikbaar met buslijnen 401 en 402 vanaf station Eindhoven. Daarnaast is er ook een shuttlebus die tussen het zwembad en het station pendelt.

De Bonte Wever in Assen

De Bonte Wever in Assen heeft een groot subtropisch zwemparadijs met een 25-meter bad, een golfslagbad, verschillende glijbanen en een wildwaterbaan. Daarnaast biedt De Bonte Wever ook verschillende wellness-faciliteiten zoals sauna’s, bubbelbaden en massagebehandelingen.

Zwembad De Bonte Wever is bereikbaar met buslijnen 1 en 4 vanaf station Assen. Daarnaast is er ook een pendelbus die tussen het zwembad en het station pendelt.

De Eemhof in Zeewolde

Dit vakantiepark heeft een groot subtropisch zwemparadijs met verschillende zwembaden, glijbanen en een wildwaterbaan. Daarnaast biedt De Eemhof ook verschillende activiteiten voor kinderen, zoals een indoor speeltuin, een klimparcours en een kinderboerderij.

Het zwembad en vakantiepark liggen op ongeveer 15 kilometer van station Nijkerk. Vanaf het station kun je de bus nemen naar het vakantiepark. Ook vanuit Almere vertrekken bussen naar de Eemhof, met een reistijd van ongeveer 25 minuten.

Aquadome Scheldorado in Terneuzen

Dit overdekte zwemparadijs heeft verschillende zwembaden, waaronder een 25-meter bad, een peuterbad en een zwembad met een stroomversnelling. Daarnaast heeft Aquadome Scheldorado ook verschillende glijbanen en een bubbelbad. Het zwembad is bereikbaar met buslijnen 20, 21 en 22 vanaf station Terneuzen.

Tikibad in Wassenaar

Dit indoor waterpark heeft verschillende zwembaden, glijbanen en een golfslagbad. Daarnaast heeft Tikibad ook een buitenbad dat geopend is tijdens de zomermaanden. Het waterpark is ook geschikt voor kinderen, met verschillende glijbanen en een peuterbad.

Het zwembad ligt op ongeveer 1,5 kilometer van station Den Haag Mariahoeve. Vanaf het station kun je de bus nemen naar het zwembad.

De Mirandabad in Amsterdam

Dit zwembadcomplex heeft verschillende binnen- en buitenbaden, waaronder een 50-meter bad en een peuterbad. Daarnaast heeft De Mirandabad ook verschillende glijbanen en een duikplank. Het zwembad is bereikbaar met tramlijn 4 vanaf station Amsterdam Centraal. Vanaf station Amsterdam RAI is het Mirandabad eventueel op loopafstand.

Sportiom in ‘s-Hertogenbosch

Dit sport- en recreatiecomplex heeft een groot subtropisch zwemparadijs met verschillende zwembaden, glijbanen en een wildwaterbaan. Daarnaast heeft Sportiom ook een schaatsbaan, een fitnessruimte en een klimmuur.

Het zwembad ligt op ongeveer 3 kilometer van station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf het station kun je de bus nemen naar het zwembad.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 200 recensies
Altijd voordeel
André van Hattem
André van Hattem
2023-05-10
Geweldige acties altijd! Heel erg leuk om een keer met de trein te gaan. Helemaal naar de grote steden. Voor onze kinderen is het ook een uitje ☀️
Elise van den Berg-van der Zee
Elise van den Berg-van der Zee
2023-05-08
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-05-07
Geweldig
Kiki de Klein
Kiki de Klein
2023-05-04
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je overzichtelijke mails, zonder overbodige toestanden of onnodige reclame. Heel handig.
Pa Piertje
Pa Piertje
2023-05-04
Dankzij de nieuwsbrief van goedkope treinkaartjes kan ik altijd goedkoop met de trein weg. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Goede informatie !! waar ik zelf geen tijd voor heb om uit te zoeken
Angelique Kruip
Angelique Kruip
2023-05-04
Leuke avtie
Jan Dijkstra
Jan Dijkstra
2023-05-03
5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur,...

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de...

Topbestemmingen bij NS International met korting

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar een wereld vol ontdekkingen. NS International brengt je naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische...

Pin It on Pinterest