Mooie bezienswaardigheden met trappen in België

België staat bekend om zijn prachtige architectuur, historische gebouwen en betoverende natuurgebieden. Op verschillende locaties in België zijn dan ook bijzondere bezienswaardigheden en trappen te bezichtigen. Er zijn verschillende trappen in België die als ware kunstwerken kunnen worden beschouwd. Een aantal hiervan nemen we even kort met je door. Wil je één van deze mooie bezienswaardigheden met trappen in België bezoeken? Dan reis je natuurlijk per trein naar België.

Goedkope treinkaartjes naar België boek je al tot 7 dagen voor vertrek tegen het voordeligste tarief, waarbij kaartjes op maandag t/m donderdag het voordeligst zijn. Zo reis je al vanaf 20 euro naar Antwerpen, of Luik en vanaf 29 euro naar tal van andere bestemmingen in België.

Dagelijks vertrekken er meer dan 30 treinen vanuit stations in Nederland naar België. Denk aan de Thalys, Eurostar en natuurlijk de InterCity Brussel (IC Direct). Kaartjes koop je eenvoudig online via onze website, waarna deze digitaal worden aangeleverd. Kies bij het boekingsproces het dichtstbijzijnde treinstation, zodat de reisplanner route, prijs en beschikbare treinen weergeven.

Leuke Steden Belgie Bezoeken

Mooie trappen en bezienswaardigheden in België

Van historische monumenten en schilderachtige kastelen tot pittoreske stadjes, er zijn talloze redenen waarom trappenliefhebbers absoluut de trappen in België moeten bezoeken! Lees meer over de leukste en mooiste plekken in België.

Trap van het Stadhuis van Leuven

Het stadhuis van Leuven, gelegen op de Grote Markt, heeft een indrukwekkende trap die leidt naar de ingang van het gebouw. De trap is gemaakt van witte steen en wordt geflankeerd door imposante beelden. Het is een prachtig voorbeeld van laatgotische architectuur en een populaire plek voor toeristen om foto’s te maken.

Trap van het Koninklijk Paleis van Brussel

Het Koninklijk Paleis van Brussel, gelegen aan het Warandepark, heeft een indrukwekkende marmeren trap die leidt naar de hoofdingang. De trap is omgeven door elegante balustrades en is versierd met beelden en kunstwerken. Het is een prachtig voorbeeld van neoklassieke architectuur en een van de bekendste trappen in België.

Trap van de Citadel van Namen

De Citadel van Namen, gelegen op een heuvel boven de stad Namen, heeft een indrukwekkende trap die bekend staat als de “Escalier des 6000 Marches” of de “Trap der Zeshonderd Treden”. Deze trap is een populaire bestemming voor sportievelingen die de uitdaging aangaan om de 6000 treden te beklimmen. Het biedt ook prachtige uitzichten op de stad Namen en de omgeving.

Trap van de Montagne de Bueren in Luik

De Montagne de Bueren is een beroemde trap in Luik, die bekend staat om zijn steilheid en het feit dat het 374 treden heeft. De trap werd gebouwd in de 19e eeuw en is genoemd naar Vincent de Bueren, een Luikse soldaat die deelnam aan de Slag bij Waterloo. Het is een populaire toeristische attractie en een uitdaging voor bezoekers om te beklimmen, maar het biedt ook een prachtig uitzicht over de stad Luik.

Zelf een mooie trap in huis?

Wil je zelf een mooie trap in huis? Laat dan de huidige trap renoveren door een traprenovatiebedrijf uit Almere. Next Stairs verzorgt in slechts één dag een traprenovatie bij u thuis en voegt stijl en elegantie toe aan uw woning.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 200 recensies
Altijd voordeel
André van Hattem
André van Hattem
2023-05-10
Geweldige acties altijd! Heel erg leuk om een keer met de trein te gaan. Helemaal naar de grote steden. Voor onze kinderen is het ook een uitje ☀️
Elise van den Berg-van der Zee
Elise van den Berg-van der Zee
2023-05-08
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-05-07
Geweldig
Kiki de Klein
Kiki de Klein
2023-05-04
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je overzichtelijke mails, zonder overbodige toestanden of onnodige reclame. Heel handig.
Pa Piertje
Pa Piertje
2023-05-04
Dankzij de nieuwsbrief van goedkope treinkaartjes kan ik altijd goedkoop met de trein weg. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Goede informatie !! waar ik zelf geen tijd voor heb om uit te zoeken
Angelique Kruip
Angelique Kruip
2023-05-04
Leuke avtie
Jan Dijkstra
Jan Dijkstra
2023-05-03
5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur,...

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de...

Topbestemmingen bij NS International met korting

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar een wereld vol ontdekkingen. NS International brengt je naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische...

Pin It on Pinterest