Met de trein een dagje shoppen in Nederland

Een dagje winkelen in Nederland? Bekijk de 10 leukste steden om te shoppen in Nederland met uw partner of vriendinnen. Bezoek één van deze steden met een goedkoop treinkaartje en reis voordelig met de trein. Kiest u voor een NS dagkaart? Dan kunt u meerdere steden in één dag bezoeken!

Leuke steden om te shoppen in Nederland

Bekijk onze 10 van leuke steden in Nederland met voldoende winkelgelegenheid en een uitstekende bereikbaarheid per trein.

Utrecht

Het stadscentrum van Utrecht heeft eigenlijk alles. Karakteristieke grachten, een groot aantal winkels en een modern overdekt centrum Hoog Cadtharijne. Daarbij is het stadshart van Utrecht uitstekend bereikbaar met de trein en is dit wat ons betreft de beste stad om een dagje te shoppen.

Daarnaast kunt u zich in Utrecht vermaken met bezienswaardigheden en activiteiten als Musea, SUPpen (Stand Up Paddle boarding) en verschillende eet- en drinkgelegenheden.

Amsterdam

Uitstekend bereikbaar en alle leuke winkels in een aantal lange straten; Kalverstraat, Leidsestraat en de P.C Hooftstraat. Daarnaast staan de vele steegjes, boetiekjes en cafetjes garant voor een geslaagd dagje shoppen. Benieuwd naar overige activiteiten in Amsterdam? Bekijk onze CityGuide Amsterdam.

Groningen

In het Noorden van het land bevindt zich een waanzinnig leuke stad; Groningen is authentiek en beschikt over karakteristieke winkelstraten en moderne winkelcentra met o.a. Winkelcentrum Paddepoel (80 verschillende winkels), Winkelcentrum Lewenborg (Modern) en Winkelcentrum Overwinningsplein (28 winkels).

Maastricht

Het centrum van Maastricht is niet alleen gezellig, warm en knus. Het beschikt tevens over voldoende winkels, boetiektjes en winkelcentra als Entre Deux, het Mosae Forum en de Bijenkorf.

Naast Groningen is ook Maastricht voor veel Nederlanders een heel eind reizen, maar met een goedkope dagretour is dit zeer aantrekkelijk. Zo reist u al voor € 19 heen en weer. Kijk voor de lopende aanbiedingen altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl.

Almere

Een nieuw, maar super leuk centrum om te shoppen is te vinden in Almere. De reistijd valt mee en vanaf het station loopt u in één keer het centrum in. Het moderne stadshart; Citymall Almere beschikt over ruim 100 winkels, een Primark en meer dan voldoende eet- en drinkgelegenheden.

Winkelen in Almere? Het centrum beschikt over winkels van alle bekende merken met o.a. Bershka, Sting, Coolcat, DIDI, Bever, BK, Ecco, Douglas, Weber, G-Star, Hugo Boss, Hifi Klubben, Hudsons Bay, Hunkemoller, H en M, Jack en Jones, Hema, Media Markt, NewYorker, Pandora, Manfield, Pull en Bear, Sacha, Score, Siempre, The body shop, rituals, Triumph, Superdry, WE en Zara.

Zaandam

Net als in Almere heeft het centrum van Zaandam ook een Primark die direct is gelegen aan het treinstation. De Primark leeggeshopt? Dan zijn er nog tal van winkelstraten om er een succesvol dagje shoppen van te maken. Tussendoor kunt u op de Dam even bijkomen bij verschillende restaurantjes, eetcafes en barretjes.

Arnhem

Een leuke stad die niet bij iedereen als eerst opkomt is Arnhem. De stad beschikt over 5 grote winkelstraten met karakteristieke straten, waarbij u winkels van alle bekende merken tegenkomt. Erg sfeervol, gezellig en uitstekend bereikbaar met de trein!

Haarlem

Een waanzinnig leuke stad is natuurlijk Haarlem. In het winkelcentrum van Haarlem treft u honderden bijzondere winkels in zeven pittoreske straatjes. Ondertussen geniet u van het fraaie decor van de stad of kunt u even bijkomen op één van de tientallen terrasjes rondom het centrum van Haarlem.

Den Haag

In Den Haag treft u het oudste winkelcentrum van Nederland; Haagse Passage, maar zijn ook nieuwe winkelcentra als de H&M gevestigd in de stad. Winkelen in Den Haag? De stad beschikt eigenlijk voor ieder wat wils. Zo zijn er tweedehands boetiekjes, grote warenhuizen als de Primark en zijn alle bekende merken gevestigd in de hoofdstraten van het stadscentrum in Den Haag. Mocht dat nog niet genoeg zijn is de stad ook nog eens uitstekend bereikbaar met de trein.

Rotterdam

Een stad waar eigenlijk weinig over hoeft te worden verteld. Een ideale combinatie tussen gezellige kleine winkeltjes met unieke producten tot complete megastores van bekende winkelketens met o.a. Forever 21, River Island, New Look, Hollister en Pull en Bear.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar....

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

Binnenkort een leuk dagje weg? Ontdek dan de maandelijkse acties van de NS Spoordeelwinkel. Elke maand zijn er uitjes in combinatie met een goedkoop treinkaartje verkrijgbaar, waarmee je aanzienlijk kan besparen. Denk aan het bezoeken van bijvoorbeeld een leuke stad,...

Pin It on Pinterest