Goedkope treintickets naar Duitsland

Duitsland

Er even tussenuit en een dagje shoppen of een weekendje weg naar Duitsland? Reis per trein en bestel goedkope treintickets naar Duitsland via Goedkoop-treinkaartje.nl. In de regel boekt u 3 tot 5 maanden voor vertrek de goedkoopste treinkaartjes, maar vaak zijn er ook 2 – 3 weken voor vertrek nog vroegboektickets beschikbaar. Bekijk daarom direct even of er nog voordelige tickets verkrijgbaar zijn en boek deze direct. Zo reist u al vanaf € 39 naar Berlijn, € 20 naar Düsseldorf en € 20 naar Keulen.

Duitsland

Voor bestemmingen net over de grens zoals Düsseldorf en Keulen is de trein ideaal. Zowel de prijs, het comfort als de totale reistijd zijn ongeëvenaard door andere vervoersmiddelen. Voor bijvoorbeeld Berlijn zal de totale reistijd in vergelijking met een vliegtuig of auto ongeveer gelijk zijn, maar wint de trein op comfort, prijs, bagageruimte en aankomst. Met de trein komt u aan in hartje centrum en kan uw stedentrip, dagje shoppen of vakantie direct beginnen.

Treinen naar Duitsland

Er zijn 1800 verschillende Duitse bestemmingen per trein bereikbaar en daarvoor vertrekken er dagelijks meer dan 10 treinen vanuit Nederland naar Duitsland. Treinen van ICE International en de InterCity Berlijn verzorgen de internationale verbindingen en vervoeren elke dag duizenden reizigers. Ook met de trein naar Duitsland? Ontdek de leukste en mooiste bestemmingen per trein en reserveer direct een zitplaats.

Voordelen van treinreizen

  • Niet vroegtijdig inchecken
  • Comfortabele zitplaatsen
  • Voldoende bagageruimte
  • Boek online en betaal geen boekingskosten
  • Voordelig reizen
  • Aankomst in hartje centrum

Met kinderen naar Duitsland

Reist u met kinderen naar Duitsland? Kinderen van 0 t/m 3 jaar reizen gratis met u mee, maar hebben geen recht op een eigen zitplaats. Middels een Kids Vrij abonnement reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis met u mee naar Duitsland. Deze is gratis aan te vragen bij NS, waarna kinderen gratis meereizen in treinen naar België en Duitsland. In het boekingsproces wordt de korting voor het Nederlandse traject verrekend.

Kinderkorting

Heeft u geen abonnement of is uw abonnement niet geldig? Voor alle reizende kinderen van 6 t/m 11 jaar profiteren kinderen meestal van 50% kinderkorting op voltarief. Hiermee hebben zij recht op een eigen zitplaats. Kies in het boekingsproces van NS International voor het Kids Vrij abonnement bij kortingskaarten, waarna de korting automatisch wordt verrekend door de boekingsplanner.

Treinreizen is goed voor de ontwikkeling van een kind.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!